שלום לכולם פה...שאלות בקשר לעבודה באוסטרליה!

NoName1991

New member
שלום לכולם פה...שאלות בקשר לעבודה באוסטרליה!

אז ככה, אני לפני צבא [הגיוס במרץ] וחשבתי לטוס לעבוד באוסטרליה, גם כי אומרים שאפשר להרוויח הרבה במכירות, וגם כי אני חושב שזה יכול להיות משהו כיף. זאת הפעם הראשונה שאני רוצה לנסות דבר כזה ככה שאני לא ממש מבין בנושא. השאלות הם: 1.מכירה בחו"ל, זה בכלל שווה את המאמץ? 2.אילו חברות נחשבות לטובות באוסטרליה? 3.אילו עבודות מומלצות לעסוק בהם באוסטרליה? 4.כמה כסף אני אצטרך לשלם אם אני טס? [כרטיס טיסה, מגורים, אוכל...וכו..] 5.נגיד ולא הולך לי טוב עם המכירות, אני עדיין מקבל שכר מינימום בלי קשר למכירות, ולכמה כסף אפשר להגיע בחודש? 6.אם מישהו שעבר את זה [במיוחד באוסטרליה] יוכל לספר דברים בכללי, איך היה ודברים כאלה זה יהיה מצוין. 7.דבר אחרון, אוסטרליה סתם נשמעת מקום טוב לטוס אליו, אם יש למישהו הצעות טובות יותר אני אשמח לשמוע.. תודה מראש לעונים..=]

EmGee

New member
אז ככה:

קודם כל בשביל לעבוד באוסטרליה צריך אשרת עבודה, אחרת מדובר בעבודה לא חוקית, וכשאתה עובד בצורה לא חוקית, אל תתפלא אם המעסיק יבחר לא לשלם לך או לעבוד עליך בדרכים כאלו או אחרות. אתה מכיר את העובדים הזרים שהלא חוקיים בארץ? זה מה שאתה הולך להיות שם. בשביל לקבל אשרת עבודה צריך להיות מעבר לגיל 18, ואני מבין ממך שאתה לא כזה. עכשיו בקשר לשאלות: 1. מכירות זה שווה את המאמץ של לנסות, הרבה מצליחים והרבה לא, אבל אני מאמין שכל אחד צריך לתת את הצ'אנס בשביל הסיכוי שהוא כן יצליח. 2. מה הכוונה? אוסטרליה זה מדינה עם 20 מליון תושבים, יש שם הרבה חברות, זה שאלה קצת כללית... 3. לדעתי האישית אני ממליץ על חקלאות, אבל לכל אחד מתאים משהו אחר. 4. כרטיס טיסה עלה לי מלפני שנה וחצי 1600 דולר אמריקאי, אני לא יודע אם המחירים השתנו מאז. אוכל עולה בערך 10% יותר מהארץ, מגורים זה תלוי ברמת חיים שתבחר. באוסטרליה אפשר להשכיר דירות לטווח קצר במקומות שמיועדים להריסה במחירים של 50 דולר אוסטרלי לשבוע, אבל זה לחיות עם הרבה שותפים. 5. לרוב, בעסקי המכירות אתה מקבל רק עמלות בלי שכר בסיס. בחלק מהמקומות יש הבטחת הכנסה למשך כמה שבועות למקרה שלא תצליח להגיע לסכומים כאלה או אחרים, ואין הגבלה לכמה אפשר להגיע, זה כמו שתשאל כמה גולים אפשר להכניס במשחק כדורגל. 6. תהיה ספציפי אני אשמח לענות לך. 7. כל מקום הוא שונה, היתרון העיקרי של אוסטרליה זה האפשרות לטייל תוך כדי. אם תגיד מה חשוב לך ביעד נוכל לתת לך תשובה שתתאים לך.

ravid23

New member
אהלן קודם כל קיבלת אחלה תשובה כבר

בהנחה שאתה בחור חזק אני דווקא הייתי ממליץ על עבודה במובינג בחברה אוסטרלית{אפשר לעבוד גם לא חוקי בחלק מהחברות}התשלום שם הוא מאוד גבוה ואפשר לעשות שם אחלה סכומים אבל מתאים לחזקים בלבד אילו עבודות ממומלצות?זה מאוד תלוי בך ולא בחברות עצמן אם אתה בחור שמח חייכן וחיובי יכול להיות שמכירות זה מה שיתאים,אם אתה לא כזה אולי עדיף שתשקול עבודה אחרת על בסיס שעתי ולא אחוזים כמו שיפוצים לדוגמא,בכול מקרה אוסטרליה מקום גדול... סביר להניח {כמובן שיש יוצאים מהכלל} שתמצא את עצמך עובד באחד מארבעת הערים הבאות.מלבורן,סידני,ברייסבן,פרת.שם עובדים רוב הישראלים אבל אני מדגיש יש גם יוצאים מהכלל שעובדים בערים אחרות,{כמו אנשי החקלאות} בנוגע למה שאמר קודמי גם אני מאוד ממליץ על חקלאות הבעייה שמאוד קשה למצוא עבודה בתחום ללא חוקיים{נכון לאוקטובר 2008} וכך בחשבון שחיפוש אחר עבודה בחקלאות מתבצעת לרוב בשכירת רכב ונסיעה בן חווה לחווה שאורכת שעות על גבי שעות מעטים האנשים שסוגרים עבודה כזו מראש,לכן עלייך לקחת בחשבון שיכול לקחת לך זמן למצוא זמן וזמן שווה כסף. לכן אם הכיוון שלך חקלאות הייתי ממליץ לך לעבוד במשהו שיכניס לך כסף כדי שתוכל לכסות עלוית של דלק,אוכל,רכב,בזמן שתחפש כזו אתה לא תקבל שכר מינימום על מכירות{בהנחה שהתכוונת לעגלות ולא למכירות בחנות}זה סתם שקר שישראלים המציאו כדי למשוך אנשים,יכולים להבטיח לך גם 2000 דולר שכר בסיס אבל עם אחרי חודש לא תמכור מוצר אחד אף אחד ולא תכניס לבעל העגלה דולר הוא מצידו לבטח לא יוציא 2000 דולר בשביל ה"שכר בסיס" בקיצור שקר כמה כסף תצטרך ?מאוד תלוי בך בעקרון כמו שקודמי כתב כרטיס טיסה סביבות 1500-1600 דולר מגורים בהנחה שתכנס לבית של ישראלים יהיה לבערך מלבורן 80-100 סידני 100-120 אוכל מאוד תלוי בך אפשר לאכול בחוץ ואפשר לבשל אני יכול להגיד לך שמכול במקומות שעבדתי בהן אוסטרליה המקום השני שהכי נהנתי לעבוד בו{אחרי תאילנד}מדינה מדהימה עם חופים מדהימים איכות חיים מטורפת!וכל כך הרבה מה לעשות..... אל תתלבט בחרת ביעד מעולה בהצלחה

NoName1991

New member
......

תודה על מה שכתבתם.. תראו,אני בן 18.5 ויש לי משהו כמו חצי שנה עד לגיוס, וחשבתי שעבודה בחו"ל יכול להיות דבר כיף לעשות לפני הצבא, גם מבחינת כסף וגם הנאה.. עברתי קצת על עבודות באתר MAKA וראיתי שם עבודות שאומרות שעובדים 4 שעות ביום ומקבלים הרבה כסף..ויש חברות שאומרות שהטיסה + מגורים זה עליהם..וכל מה שכתוב שם נשמע לי טיפה תמוהה. בגלל זה אני מנסה להבין מכם אם באמת שווה לי לעבוד בחו"ל.. בגדול במטרה שלי זה לצאת מאותו מקום שאני טס אליו ברווח, ואם אפשר אז להוסיף כמה טיולים על הדרך.. אם תוכלו לייעץ לי מה כדאי לעשות אז זה יהיה מצוין

ravid23

New member
אהלן

קודם כל,כל הכבוד על התעוזה והאומץ שלך לרצות לטוס לחול עוד לפני הצבא שנית אתה לא מקבל כסף אתה צריך לעשות אותו וברוב המקרים זה מאוד קשה... נכון זה נראה לך תמוה כי החברות משקרות,אתה צריך להבין שלחברות לא אכפת שיבואו כמה שיותר עובדים,הם לא מוציאות עלייך כסף כי הם משלמות לך רק אחוזים,ההפך הוא הנכון בכול מצב שיהיה הם מרוויחות עלייך כי אתה משלם שכר דירה מופקע של 100 דולר לשבוע בשביל לגור עם עוד 5 בדירה. קח בחשבון שטיולים הם עסק יקר מאוד ויכולים לנגוס לך בכול ההכנסות.אתה גם צריך לבדוק לכמה זמן בדיוק אתה רוצה לטוס.אם לדוגמא אתה רוצה לטוס לחודשיים אז אין לך למה לטוס לאוסטרליה לדוגמא כי הכרטיס יהיה לך מאוד יקר ולא בהכרח משתלם לנסיעה קצרה... אין סיבה שלא תצא ברווח מעבודה בחול השאלה לאיזה סכומים אתה מצפה...

NoName1991

New member
*המשך*

בסוף לפי התשובות שקיבלתי פה ובעוד פורום הבנתי שעדיף להשאר בארץ ולחסוך בעבודה פה..ושכל העסק של לטוס לחו"ל לא שווה את זה.. שוב פעם תודה רבה ושבת שלום..!

EmGee

New member
וואוו אתם פשוט חברה מגעילה

זיהיתי פרסומת שלכם לחברת זוקו שהיא בין היתר חברה טובה לעבודה, אבל רשמת שם שטויות במיץ. השכר הממוצע שם הוא לא 3000-6000 דולר (ובכלל איך שכר ממוצע יכול להיות בעל טווח, ועוד כזה רחב? מספר ממוצע זה מספר בודד), אם הייתי צריך לתת הערכה לשכר ממוצע לשבוע (שזה הפרמטר הנכון כי ככה המשכורות משולמות שם, והוא לא מושפע מחודשים ארוכים או קצרים) אז הוא בסביבות 800 דולר לשבוע, למי שכן מצליח. כמובן ההערכה שלי לא כוללת מנהלים שלא מגיעים לעבודות האלה מהפרסומים שלכם. בנוסף שיטת האחוזים היא מה שמנהלים מקבלים ולא מה שעובדים מקבלים. בנוסף אפשר להבין שאת הויזת עבודה אתם מארגנים, שזה בולשיט אחד גדול, אתם אולי יכולים להדריך אנשים איך להגיש בקשה באתר אינטרנט לויזת וורקינג הולידיי, אבל לא אתם אלה שנותנים ויזה כלשהי, או בכלל בעלי שיקול דעת בעניין.

לא מקצועי

זה תגובה שלילית שניה שלך לגבי , במידה ויש לך משהו אישי תוכל לפנות אלי באישי ואני יסביר לך בדיוק ,כניראה שאתה מחברה מתחרה אם לא מעניין הפרטים הקטנים בהצלחה

EmGee

New member
אני לא הולך להגיב באופן אישי על שקרים שמפוחים

לכולם. אני לא מחברה מתחרה ואני נטול אינטרסים כלכליים כלשהם, בניגוד גמור אליך, שמוכנה לשקר רק כדי לקבל עוד עמלה, גם אם זה על חשבון אנשים תמימים אחרים. ואם משהו כאן זה לא מקצועי - זה אך ורק הודעות מטעות כמו שהחברה שלך נוטה להכין.

למעלה