שלום לכולם פה..

שלום לכולם פה..

קודם כל נעים מאוד, דוד זה שמי האמיתי, אבל מי באמת קורא ככה היום למישהו... פתחתי לי כרטיס חדש מתוך מטרה ברורה להצטרף איתו לפורום המקסים שלכם. אתמול ראיתי אותו לראשונה וחשבתי לעצמי מה לעסזאזל הפורום הזה, אחרי שקראתי חלק מההודעות החלטתי לשפוך מה שיש לי. גם אם זה לא המקום הנכון, אני חייב לעשות את זה לפני שאתפוצץ.. לכאורה, מי שמכיר אותי, ויש המון כאלה, חושב שיש לי את החיים המושלמם ממש, אני גר עם ההורים וחוסך המון כסף ככה, יש לי עבודה נחשבת, ויש לי המון חברים, הבריאות שלי תקינה, בקיצור כמעט כל מה שבאמת חשוב, אבל ... יש לי בעיה אחת, אני ממש לא מאושר, אני אסביר... אז ככה מזה כ-4 חודשים הייתי על תקן מוסטל, כאילו לא ממש מובטל , זה מסובך, הכרתי בחור שהציע לי עבודה, מאוד האמנתי בו ואני עדיין מאמין, אבל.. זה דרש ציפיה של 4 חודשים כמעט גלי משכורת, מה שגרר מלחמה עיקשת עם ידידה שלי שאני עכשיו חיב לה 4500 אלף ש"ח. אני לא רוצה ללכת להורים שלי ולבקש מהם, ואני ממש בבעיה, לכאורה נראה כאילו זה בעי של כסף, אבל זה כסף, וחברות שחשובה לא פחות, הבעיה היא שאני מגיע למצב בו אני אדיש לחלוטין כשהכל מסביבי מסתבך לי. אני כבר לא יודע מה לעשות, אני לא יודע למי לפנות, אני ממש בצרה בקטע הזה, והאמת שזה רק קצה הקרחון, החברויות שלי עם חברים טובים שלי נקטעו תמיד בגלל ענינים כספיים, כמובן שברקע תמיד היו דברים אחרים, אבל זה בהחלט היה חחלק מזה. הבוקר אני מתחיל את העבוד עם הבחור שהזכרתי קודם, ואני בכלל לא בטוח שזה בכלל מהש אני רוצה לעשות, ואם זה באמת מה שטוב לי לחיים, אני בכלל, בן 25 ועדיין מרגיש כמו ילד קטן, אחד כזה שממש אבל משמ לא יודע מה הוארוצה מעצמו ומהסביבה שלו, עוד לא למדתי, עוד לא גיבשתי מה אני בכלל רוצה לעשות. כולם מסביבי חושבים שאני מן חכם גדול עם תעודת בגרות מבריקה, בולשיט אפילו את זה לא עשיתי, מה אני יכול ללמוד בכלל, אני כל כך לא חכם, אני פשוט מפגין המון ביטחון ומוצג בצורה שונה ממה שאני שאני שכל מי שרואה אותי משוכנע שמדובר בחכם הדור, והאמת שנמאס לי מזה! אני מת לספר את האמת, אני מת להגיד לכולם שממש לא אכפת לי משום דבר וזה אני עם החבילה של, אבל זה לעולם לא יקרה, למה? כי אני חסר עמוד שדרה, כי אני מש לא יודע להתמודד עם אמת, אני מעדיף תמיד להדחיק אותה, להתעלם ממנה לחלוטין כאילו היא מעולם לא הייתה קיימת... עוד בעיה זה הקשרים שלי, אני גיי מוצהר, כולם מסביבי יודעים על זה, אבל אני כל הזמן נכנס למערכות חסים שרק עושות לי רע ונגמרות במפח נפש לי, אני עוד דלוק על בחור שיצאץי איתו שבועיים לפני שנה וחצי, השבוע קראתי באיזה פורום על כזה שהוא הודיע לאימו, זה כל כך אב לי, וזה לא שלא המשכתי הלאה, בטחח שכן, אבל הפצע לא מגליד. אני ממש עם דמעות בעיניים, בעיקר כי אני יודע שלעולם לא הייתי מעלה את הדברים בפני אנשים שאני מכיר, אין לי את האומץ לזה. עם כל המשקעים, ועם כל הדברים אני ניצב מולכם היום, שיהיה לכולם חיים טובים!

גריני

New member
שלום לך וברוך הבא ../images/Emo140.gif

העלית כאן מספר בעיות, ונדמה לי שהיריעה קצרה מלדון בכולן. אני בוחרת להתייחס לתחושת מפח הנפש הכללית שלך, משום שנדמה לי שמשם צומח הכל. בוא ואגיד לך משהו האושר מתחיל מבפנים.רובנו חיים בתחושה (מוטעית, לדעתי) שגורמים חיצוניים הם אלו שגורמים לאושר פנימי, כלומר: בריאות, שפע כלכלי, מערכות יחסים מספקות... אם יש לי את אלו אז אני "אמורה" להיות מאושרת, ואם אני חווה מחסור - אז אהיה אומללה.... לוא זה היה כך - אז העשירים-הבריאים וכל מי שנמצא במערכת יחסים אמור להיות מאושר, והעובדות הן שזה ממש לא כך... ולעומת זאת - אומרים לי שההודים מאוד מאושרים... על אף העוני הנוראי שלהם... מצב של תחושת אושר, או לפחות תחושת סיפוק זה משהו שניתן ליצור אותו במחשבה, במודעות! זה אולי נשמע מופרך משהו - אבל האמן לי, אני מדברת מניסיון! כל מה שאתה צריך זה להיות מודע ל"תאוריה" הזאת - ולרצות באמת להביא את עצמך לתחושות טובות יותר עם עצמך. אחרי שהחלטת שזה מה שאתה רוצה, ואתה פתוח לרעיונות קצת שונים - תעשה את הדבר או הדברים שאתה כבר יודע שגורמים לך שמחה: האזנה למוסיקה מסויימת, יציאה לערב ריקודים, קריאת ספר טוב, התחברות לאתר נפלא באינטרנט, צפייה בסרט לפי טעמך, טיול בטבע, שחייה בים.... המשך לבד...
אני מבטיחה לך שעם החלטה להביא את עצמך למצ"ר כיפי + עשייה בכיוון - תצליח להגיע לתחושה נהדרת עם עצמך. פתרון בעיות מעשיות יותר יכול להעשות כשאתה נמצא במצ"ר טוב ו"מחובר" טוב יותר אל שמחה בחייך. כשאנחנו שפופים ומדוכאים - קשה מאוד להגיע לפתרונות יצירתיים.... אשמח לשמוע את תגובתך ועוד יותר - איך שימוש בדרך החשיבה הזו שינה משהו אצלך.... ועוד משהו קטן יצאת עם מישהו במשך שבועיים ואתה עדיין דלוק עליו אחרי שנה וחצי... גם זה נראה לי שאלה של החלטה! להחליט לעבור הלאה! היה-נגמר והחיים נמשכים.... ואם תפתח את ליבך לאהבה חדשה - היא תגיע! כל עוד אתה מביט אחורה בגעגועים - הלב שלך סגור....

osho7

New member
בוקר טוב דוד היחיד

נעים מאוד. אני מקווה שאולי אחרי שכתבת כל מה שמציק, הנפח של הדברים קצת הצטמצם?? מנסיון הדברים האלה משתנים, אבל אתה כבר בגיל שצריך להתחיל עבודה פנימית. כל העבודה זה לאהוב את עצמך. כולם מסביב יודעים איזה נהדר ומדהים אתה ורק אתה עדיין לא מכיר את עצמך. אז המוטו הוא שאלוהים יצר אותך בדמותו, אז אתה אלוהי ומדהים ומושלם כמו שאתה. (תגיד את זה 30 פעם ביום עד שתאמין לזה...) משם כבר הדברים מסתדרים, אומרים שהיוניברס(יענו היקום) מסייע למי שרוצה לעזור לעצמו. אז בתור התחלה אני שולחת לך טונות של אהבה, חוצמזה יש לך שם של מלך dont sell yourself short, אם תרצה עוד עזרה, עצות פתיחה בקלפים,ניסים, נפלאות, אותיות ע"ב שמות, ספונג'ה כלים גבות שפם.. אנחנו פה. אגב, זה זמן מצוין לעשות סדר ולבקש בקשות לקראת ראש השנה רשימה מסודרת ומאוד ספציפית מה אתה רוצה לשנה הבאה , ממי וממה להשתחרר כמה תרויח , חברים, עבודה, משפחה ולא לשכוח בריאות ושקט נפשי. איחולים לשבוע טוב ומוצלח.

גריני

New member
../images/Emo6.gif תגידי, איפה היית עד לפני..../images/Emo35.gif

אממ.... אפשר גם בית-שחי??? עצם זה שהצלחת להעלות לי חיוך על השפתיים... זה כבר משו, ביום הזה של אנרגיות נמוכות שלי.... וזו הזדמנות טובה לברך אותך על פורום חלומות, והטיימינג שלך בכלל ענק! כבר התחלתי להתעייף מלהיות כמעט הפותרת היחידה שם.

גריני

New member
אי נחשף כאן הסאדו שלך...../images/Emo4.gif

תודה על המשלוח
עדיין זקוקה, אם כי זה הולך ומשתפר

osho7

New member
ההע כהת מהש יהוה...זה חייב לעזור

יש לך לידך טבלה של ע"ב שמות? אם לא "אנא בכח" בכל פעם שעולה הקושי. בזמן שממש יש מועקה פיזית, לקחת נשימה עמוקה לעצור את האויר בפנים כמה שיותר זמן, תוך כדי ניפוח הבטן זה נשמע נורא אבל זה ממש מקל. אם בכל זאת זה פשוט יום בעסה אולי את מנקה משהו, מבפנים הכוונה - תהליך ניקוי יכול להיות מאוד לא סימפטי אבל צריך לתת לו לקרות, זה עובר. מבטיחה.

גריני

New member
יא מכשפה שכמוך

אני בדיוק יושבת כאן וחושבת לי איזה מה-ע"ב יכול לעזור לי כרגע.... איך עשית את זה?!?!?!? וואו! כמה אני אוהבת את היקום הזה, ואותך - כמובן
(עם כל הבעסה שלי...) אני חושבת שזה קטע של "נפילה" שבאה אחרי high.... זה הכל... כנראה שקשה להישאר שם למעלה - על העננים, לאורך זמן.... ולפני כשעתיים ביקשתי מסר בקלפי אושו, ביקשתי אנרגיות - קיבלתי קלף מהזה מתאים: רגילות....
יעני... תתרגלי ליהנות גם מהפשטות שבחיים, לא מוכרחים זיקוקי דינור בשביל להיות שמח...

נקיון רוחני ? תשפטו לבד../images/Emo28.gif

שנים אגרתי חפצים, ספרים, בגדים ,"חבל לזרוק"..."נשתמש פעם" "זה עלה המון כסף" וכולי' כל התירוצים האפשריים. השנה החלטתי ואני בבמין פולחן של "זריקות" מצידי שתשאר כוס אחת בארון או ספר אחד על הכוננית - בעצם רק הספרים של ניל חחחחח- וחבילות של בגדים החוצהההההה... אוי כמה זה מנקה את הבית ואת ה נ ש מ ה...אין לכם מושג. יש מקום לאנרגיה חדשה להכנס, בכלל מצבור של חפצים שלא משתמשים בהם ולא זקוקים להם שם מצטברים להם בשקט האנרגיות השליליות, למה לתת להם מקום ? עכשיו אני "עובדת" על איזו חברה, והיא מתחילה לזרוק בלי הכרה חחחח ופתאם יש מקום בבית.... וכפרס קניתי את הספר =התקדשות= בא לי לקרא אותו שנית זה כמו ממתק חח גריני תגידי הקטע הזה של הזריקות זה מהספר =שיחות עם אלוהים=? או סתם אני מוצאת עצמי מעיפה דברים לא נחוצים ?

osho7

New member
איזה כיף לזרוק../images/Emo163.gif

אני כל כך מתחברת לתחושה הזאת של להפטר מחפצים. אם לא הייתי נשואה פלוס , הייתי זורקת חצי בית, (בסתר אני זורקת כשאף אחד לא רואה...) גם לפי הפנג שואי חפצים אוגרים אנרגיה, לפעמים חיובית ולפעמים היא עמוסה מידי ולוקחת מאיתנו אנרגיה.. חוצמזה ספר זה תמיד פרס, את כנראה מתנקה מבפנים מכל מיני דברים ישנים שכבר לא משרתים אותך, אז יש לזה גם ביטוי פיזי. איזה כיף.. כמו בפסח SPRING CLEANING ... איתך לגמרי.

המתצפת

New member
האיש המאושר ביותר בעולם../images/Emo39.gif

היה היה איש אחד, שרצה להשיג את האושר, וכך הקדיש את חייו בניסיון למצוא את האושר האמיתי. בסוף הגיע לחכמים שאמרו לו שימצא את האיש המאושר ביותר בעולם, ילווה ממנו את החולצה ילבש אותה לפחות יום אחד, וכך יהיה מאושר כמו האיש המאושר ביותר. הלך המחפש וכעבור מסע ארוך ומתיש הגיע לסוכה קטנה ליד נהר, ושם הסתובב מישהו בלי בגדים, אלא רק משהו לכסות את האזור המוצנע. שאל המחפש את האיש שהיה שם היכן האיש המאושר בעולם, אמרו לי שהוא נמצא כאן, ואני רואה שרק אתה כאן, ואתה כמו שאני רואה עני לחלוטין. אמר העני: אכן אני הוא המאושר בעולם, אז מחפש האושר אומנם התפלא, אבל בכל זאת האמין לו וביקש ממנו להלוות את חולצתו לכמה ימים. ענה לו המאושר בעולם: אין לי חולצה, אין לי כסף לכך ואני לא יודע לתפור, ולא צריך חולצה. התאכזב מחפש האושר קשות, וחשב איך זה יכול להיות, המאושר בעולם גם כ"כ עני וגם ללא חולצה, עד שמחפש האושר פרץ בשאגת שמחה כי הוא הבין פתאום ש... מה הוא הבין באופן אישי אני לא בדיוק יודע, אבל אני יודע שהמסקנה שלי מהסיפור הזה היא: שהכסף, יופי או דברים חומריים ממש לא קובעים את האושר,..למי שחכם. אלא זה הכל עניין של חכמה פנימית ותפיסת עולם נכונה. וזה הכל תלוי בנו.

גריני

New member
מה הוא הבין?

מוסר השכל נוסף שיכול להיות לסיפור הנחמד הזה: החולצה שהאיש היה אמור ללבוש מסמלת תפקיד. אנחנו הרי לובשים בגדים מסויימים שעוזרים לנו "להגדיר" את מי שאנחנו... באמצעות הבגד אנחנו משדרים לעולם: אני X... או Y כאשר האיש פגש מישהו ערום - כלומר - הוא איננו מציג לעולם שום תפקיד, הוא מציג את עצמו-נטו! זה אני ואין לי צורך להסתיר את מערומי...

למעלה