שלום לכולם פורום מצויין

שלום לכולם פורום מצויין../images/Emo140.gif

אני חדשה בפורום הזה וקוראים לי תאיר אני בת 15 מהצפון. אז ככה תראו אני רוצה עצה לעיצוב בחדר שלי מחדש כי הוא קטן מאוד ויש בו מלא מלא מלא דברים... אני לא יודעת כבר מה לעשות החדר מאוד מעצבן כי הוא אמור להיות חדר של נערה והוא נראה כמו מחסן
שמתי פה תרשים שהכנתי וזה הערך החדר שלי אז תודה רבה על העזרה
אהה ועוד משהו עם זה יעזור הקירות שלי צבועים בצבע כתום אפרסק

melodynoa

New member
שכחת את התרשים

ב, וזה לכולם, צרפו תמונה... בבקשה, יהיה הרבה יותר קל ויעיל לעזור לכם. מה את רוצה לשענות בחדר? את רוצה מקומות אחסון? איזה סגנון חדר את רוצה? את רוצה לשנות את הצבע? פרטי בבקשה.

melodynoa

New member
חייב להיות לך, זה נקרא בעברית צייר

את לוחצת על הקוסץ של התמונה עם הקליק הימני בעכבר, בוחרת את "פתח באמצעות" או open with ובוחרת "צייר" או paint. תעשי ישר ctrl+w. שם את יכולה להקטין לפי אחוזים. האחוזים שאת בוחרת זה יהיה גודל התמונה, מנסיון, אם מקטינים ב50% זה מספיק. בשתי אפשרויות הראשונות של האורך והרוחב תכתבי 50. בשתי אפשרויות האחרות הבאות אל תגעי. לכי לשורת התפריטים, בחרי, קובץ, שמור בשם, ותשמרי בjpg. לכי למקום שזה שמור בו, לחצי על קליק ימני ו"מאפיינים" (האחרון ברשימה) או properties, ותסתכלי מה גודל הקובץ. אם הוא עד 250k זה בסדר. אם לא, תחזרי שוב על הפעולות, ובאחוזים תכתבי 5 או 10 (זה לא מהגודל המקורי, אלא הנוכחי), תלוי כמה k את צריכה להוריד אגב, התוכנה שלך היא ACDC וזה לא ממה כמו הלהקה, זה acd see

למעלה