שלום לכולם - פיצוץ מהעבר -הישרדות 23

LOVEtheMcMAHONS

New member
שלום לכולם - פיצוץ מהעבר -הישרדות 23

לאלו מכם שזוכרים אותי וגם לאלו שלא - שלום.
אני יודע שאני בדיליי מטורף אבל ככה זה אחרי שנים שהייתי מכור כבד קצת ירד לי מריאליטי באופן כללי וגם קצת מהישרדות. את העונות האחרונות אני רואה בדיליי של 2-3 עונות ככה שרק לפני מספר חודשים השלמתי את עונת מריאנו-האנץ, ואתמול השלמתי את עונה 23, שנגיד שאפשר לקרוא לה עונת קואץ'-אוזי למרות שלא ממש הבנתי את הליהוק של שניהם במיוחד אחרי עונת ראסל-רוב.
קודם כל קצת התייחסות לעונה 22. אני מניח שאם הייתי צופה בה בתזמון הרגיל יחד עם כולכם כאן, ובאותה מידת אובססיה ואהבה שהייתה לי לתכנית כמו פעם , הייתי חושב שמדובר בעונה רעה. למזלי הריחוק מריאליטי ומהישרדות גרם לי להיות פחות ביקורתי ואני אהבתי מאוד את הסיפור של רוב מריאנו למרות חשיפת היתר שלו בריאליטי ולראות אותו סופסוף לוקח את המליון - היה בזה משהו יפה שגרם לי להינות מהעונה. את עונה 21 סיימתי לצפות בכח וממש לא היה לי אכפת מאף אחד מהשורדים שם - אמנם היה בה אלמנטים בידוריים עם כמה מתמודדים שלא משאירים אותך אדישים, אבל בגדול אף אחד מהם לא גרם לי לחבב אותו בצורה מיוחדת.
דברים דומים אפשר להגיד על עונה 23. ששמעתי מחבר שהחזירו את אוזי וקואץ' חשבתי לעצמי שמדובר בהחלטה תמוהה ולא ממש הבנתי מה הם יכולים לתרום בעונה נוספת. אני חושב שגם אם הייתי רואה את העונה הזו יחד אתכם באותו מיינדסט שהיה לי פעם בקשר לתכנית, הייתי מוצא את העונה בינונית ומטה, וגם שהגעתי לצפות בעונה ידעתי שמחשיבים אותה כעונה לא טובה. יחד עם זאת מצאתי אותה עונה פשוט כיפית לצפייה וסיימתי לצפות בה תוך פחות מיומיים. בדרך כלל השלב הראשוני עד המיזוג משעמם אותי בצורה נוראית אבל הפעם היו כמה סיפורים שהצליחו לגרום לי להנות מאוד מהשלב הזה בעונה הזו. אם זה קואץ' והנסיון שלו להביא משהו אחר, אם זה ברנדון והפסיכוזה שלו , קוקרן כמובן. אני כמעט בטוח שאם הייתי רואה את העונה הזו פעם, כל הקטע של התפילה והיחס של קואץ' וברנדון היו גורמים לי להקיא אבל הפעם זה בכלל לא הפריע לי ואהבתי לראות תגובות של אנשים פחות מאמינים כמו סופי מנצלים את זה לטובתם. רדמפשן איילנד זה קונספט שאני כמובן התנגדתי לו מאז ומתמיד, אבל בעונה הזו הייתה לו תרומה חיובית מאוד על הסטוריליין של ההזדמנות השנייה של אוזי , בניגוד לראסל שפשוט נעלם מוקדם מדי בעונה שלו. הפעם הסיפור של אוזי וקואץ' הלך יחד עד הסוף כמעט ושמחתי שהחזרה שלהם לפעם שלישית לא הייתה סתמית רק כדי לראות אותם מודחים בפרקים הראשונים ומשם לראות עונה רגילה. אני חושב שהיו הרבה אלמנטים בידוריים טובים בעונה הזו גם אם האסטרטגיה כמעט לא הייתה קיימת או הייתה קיימת במנות מאוד קטנות שלא השפיעו בצורה מיוחדת על גורל העונה. למרות שזה לפעמים די משעמם שיש ברית של 5 שלא מתפרקת מתחילת העונה, הצלחתי לקבל מספיק רגעים מבדרים או מותחים כל פרק שאני חושב שזו הייתה אחת העונות הבודדות שחוץ מהפרק עם ההדחה הכפולה של דון ווויטני שהיה קצת צפוי ובלי אירועים מיוחדים, בכל פרק הרגשתי שמשהו מעניין או מבדר קרה.
אני הופתעתי לטובה מהעונה הזו אחרי שהגעתי עם ציפיות מאוד נמוכות, וכאשר עונה 24 תסתיים אני מקווה למצוא את הזמן להשלים גם אותה.
אז דש לכולכם ונתראה שוב מתישהו בקיץ אני מקווה. אם אני אצליח לשרוד יותר מפרק אחד של הישרדות VIP (שזו העונה הישראלית הראשונה שאני הולך לנסות לראות מאז עונה 3) אז אולי גם לפני כן.

אורישקי

New member
בעיני הן 3 עונות דוחות :D

אני לפחות מ22 נהנתי כי רוב ניצח והוא אחד השורדים שאני אוהב, גם נהנתי שראסל עף מוקדם. חוץ מזה - נאדה.
עונה 24 עונה לא רעה בכלל
שיפור אדיר מעונות קודמות, והישרדות VIP נשמעת עונה די מוצלחת, מקווה לא להתבדות.

amitooshacham

New member
Welcome Back !

אני מתאר לעצמי שיותר קל ליהנות מעונה של הישרדות כשאתה רואה אותה ברצף ולא מחכה כל שבוע לפרק. אם מחכים כל שבוע לפרק צריך שיהיה משהו ממש מעניין שיגרום לך לחכות שבוע לפרק הבא. אני ממש לא נהניתי מעונות 22-23 אבל עונה 24 אכן משתפרת..

LOVEtheMcMAHONS

New member
יש משהו בדברייך

והיוש.
כשאתה מחכה שבוע לפרק והפרק לא עומד בציפיות שלך, אתה מרגיש מאוכזב. אני התחלתי בצפייה בעונה ביום חמישי בלילה וראיתי ברצף משהו כמו 10 פרקים והכל זרם לי בכיף ולא יצא לי להרגיש מאוכזב.
אני חושב שכשרואים את העונה ברצף קל יותר להעריך את הסיפור שמתקבל מהעריכה ואני מאמין שאני אמשיך לחכות לסיומה של עונה לפני הצפייה בה ברצף.

adi007

New member
רון, לאן כולם נעלמו?

נפלנו אחד אחד... או שזה בעצם רק אתה ואני כי תכלס כל השאר פה, במינון נמוך.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אני יכול לענות רק על עצמי

היוש גם לך.
אחרי שגורשתי
מניהול הפורום מצאתי את עצמי פחות ופחות מתעניין בריאליטי. הייתי ממשיך להוריד תכניות כמו הישרדות והמירוץ אבל לא מוצא את הזמן או החשק להתחיל לצפות בהן.
אם תכניות כמו ביג בראדר האמריקאי והמירוץ הפסיקו לגמרי לעניין אותי, הישרדות עדיין עושה לי משהו ולכן אני בקצב שלי משתדל להמשיך לעקוב.
מכיוון שכך הפסקתי להיכנס לפורום ורק בסוף צפייה בעונה אני חוזר לפה וקורא מה החברה כאן חושבים ולראות אם יש דברים שאחרים חשבו שאני לא ולהפך.
זה גם הולך ביד ביד עם הזמן הפנוי שלי שהולך ומתמעט מה שגורם לי לצפות בעונות הישרדות רק בחלונות זמן מיוחדים כמו יהחופש הקצרצר שקיבלנו בסופש עצמאות האחרון.
מה איתך בלונדה ? נגמלת לגמרי ?

adi007

New member
ממש לא בלונדה..

וממש לא נגמלתי

עדיין רואה הישרדות, אבל זה נגמר בזה. מקסימום האח הגדול.
אפילו פרשתי מכמה סדרות רגילות מרוב שאין לי זמן לנשום בין עבודה ללימודים.
אז מפגש פורום, מתי?

amitooshacham

New member
תכלס כולם נפלו אחד אחד

כולכם זקנים אז אין לכם זמן להתעסק עם זוטות כמו תוכניות ריאליטי... אבוז.

maya567

New member
אני עדיין נכנסת לפורום כל יום אבל אין לי כמעט

מה לכתוב.

LOVEtheMcMAHONS

New member
איפה הימים

של דיונים סוערים יומיים והמתח איזה כינוי חדש יפתח את יודעת מי ומה יש לאיגור שרעבי להגיד עלינו.

למעלה