שלום לכולם. פעם ראשונה פה עם דילמה

שלום לכולם. פעם ראשונה פה עם דילמה

המשרה שלי היום בת 45 שעות שבועיות. אני צריכה לבחור בין שתי אפשרויות: העלאת שכר של 5% וירידה ממשרה של 45 שעות שבועיות ל- 40. העלאת שכר של 10% והישארות במסגרת של 45 שעות שבועיות. את הכסף אני כמובן צריכה.... אבל גם את הזמן.... מה דעתכם?

dudusch

New member
את יכולה להיכנס לאתרים

של חברות כ"א. יש חברות שמציינות את טווח המשכורת לפי סוגי פעילות שונים. גם בלוח העיר יש טבלה של סכומים...

שלום לך../images/Emo140.gif

1. מה בדיוק התחום שלך
2. אם הזמן והכסף חשובים לך. איך נדע מה עדיף
אין לנו מידע מה השכר שלך היום, על מנת שנוכל לעשות חישוב של 5% ו 10% מול 5 שעות עבודה. תעשי לעצמך חישוב בבית ותבדקי האם 5% מהשכר הוא שווה ערך לתוספת של 5 שעות עבודה
.

../images/Emo67.gif גם הזמן וגם הכסף חשובים לי.

מאוד. מה שכן, קיבלתי את הצעתך לערוך מעין חישוב שכזה. בנוסף, עלי לזכור כי מעבר לתוספת בנטו העלאה כזו או אחרת תבוא לידי ביטוי גם בביטוח מנהלים, פיצויי פיטורין ועוד... תודה.

ANNAIS

New member
נסי בפורום מחפשי עבודה

נסי לשאול בפורום מחפשי עבודה מה השכר הממוצע בתחום שלך מנהלת הפורום תשלח לך לינק לאתר שמחשב זאת

שאלה ממש יפה!

ועכשיו התשובה. נניח שהמצב הנוכחי הוא עבודה במשך 45 שעות שבועיות ושכר 1000 ש"ח לשבוע, כלומר 22.22 ש"ח לשעה. באופציה הראשונה תעבדי 40 שעות ותשתכרי 1050 ש"ח, דהיינו 26.25 ש"ח לשעה. באופציה השניה תעבדי 45 שעות ותשתכרי 1100 ש"ח, דהיינו 24.44 ש"ח לשעה. בכל אחת מהאופציות את משפרת את השכר לשעה, אבל עכשיו את צריכה לבדוק כמה כל שעה שאת לא נמצאת בעבודה שווה לך. לדוגמא, אם תבחרי באופציה הראשונה תשתכרי פחות 200 שקלים בחודש מהאופציה השניה ובתמורה להם תקבלי 20 שעות חופש (10 ש"ח לשעה), במידה וכל שעה שאת לא עובדת שווה לך יותר מ-10 שקלים, אזי כדאי לך לבחור באופציה הראשונה. במידה וכל שעה שאת לא עובדת שווה לך פחות מ-10 שקלים כדאי לך לבחור באופציה השניה. עוד נקודה למחשבה, האופציה הראשונה נותנת לך שכר גבוה יותר לשעה (משמעותית). עדיף לך לקבע את השכר הזה ואיתו להמשיך הלאה כי העלאת השכר הבאה תתחילי משכר לשעה גבוה יותר. בהצלחה ועבודה נעימה. ניר

למעלה