שלום לכולם. פעם ראשונה שלי בפורום

ארתור ב

New member
שלום לכולם. פעם ראשונה שלי בפורום

אני באמצע קורס ברמנים עכשיו, הכל טוב ויפה. אני רוצה לשאול על קוקטלים: עד כמה תאכל'ס צריך לזכור את כל הקוקטלים? האם אתם זוכרים הכל? אשמח אם תשתפו אותי בכל הנושא, כיצד להתמודד וכו'. זה הדבר היחיד שמלחיץ אותי. כל השאר הולך סבבה לגמריא.

.....

חשוב לזכור את כל הקוקטיילים בשביל המבחן הסופי.. אבל שתתחיל לעבוד באמת זה ממש לא משנה כי אנשים בקושי מזמינים קוקטיילים... אני זוכרת רק תמוכרים כאלה שכן מזמינים מדי פעם.

Shuye

New member
חשוב מאוד

וזה הקושי היחידי בערך בכל הקורס המאולץ הזה.
לא יודע איפה אתה עושה קורס, אני עשיתי בבר מאסטר ויש להם סימולטור ממוחשב באתר וזה מאוד עזר לי לזכור את הקוקטיילים. אתה פשוט מכין אותם שוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב. עד שנקלט.
יש גם את השיטה של הכרטיסיות אבל אף פעם לא אהבתי את השיטה הזאת, בקורס בכל מקרה תצטרך לזכור את כל הקוקטיילים שמביאים לך לזכור בע"פ (בערך 40-50) ולתקתק אותם במבחן. כשלא יודעים, קשה. אבל הכל קל כשיודעים. בהצלחה.

builderrr

New member
דיי חשוב

האמת היא שכשאתה יוצא לשטח אתה לא מכין בסופו של דבר חצי מהקוקטיילים שלמדת. ואני מדבר כרגע 4 שנים לאחר הקורס הספקתי להיות ברמן בכל חור אפשרי בערך. והאבסורד הוא שרוב הקוקטיילים שהכנתי לא היו בתפריט בר מאסטר לדוגמה מידורי סאוור שהוא משקה בסיסי מאוד (אני מקווה שהיום עדכנו אתהתפריט) והעיקר שיש בתפריט הארי נבל.... ביצור אח שלו תלמד כדי לקבל תעודה תגיע לבר ותלמד מה חשוב באמת.

למעלה