שלום לכולם - פעם ראשונה

JoZZefa

New member
שלום לכולם - פעם ראשונה

היי כולם, שמי יוספה אני בת 32 חולה בסרטן עור שנקרא בשפה המקצועית מלנומה אני נמצאת בעיצומם של טיפולי מנע ורציתי לספר למטופלים אחרים שהשיטה שלי להלחם במחלה היא פשוט לחיות להנות מה שיותר למשל אני עכשיו בעיצומה של חברה אני מוצאת לעצמי משימות ארוכות טווח וזה אחד הדברים שמחזקים אותי ונותנים לי כוחות להמשיך (כמובן שגם בעלי והילד) אבל מה שאני אומרת פה שצריך לייצר תוכניות לעשות כל הזמן גם כשלא מרגישים טוב לנוח ולהמשיך הטיפולים שלי מעייפים אותי ובחצי שנה שאני כבר מטופלת נראה כאילו התבגרתי בעשר שנים בעיק בגלל השיער שהלך לי אני חושבת שאם תקיפו את עצמכם באהבה חברים טובים ומשפחה תומכים המרגש ישתפר צאו מהבית ואל תרחמו על עצמכם אני החלטתי לא למות מהסרטן הזה אני אנצח אותו ולא אתן לו לגמור לי על החיים החיים יפים צריך לנצל מהם את המקסימום לכל החולים ובני הזוג תשתדלו להיות אופטימיים ושמחים למרות הכל ... וכל זה מנסיוני שלי לילה טוב לכל המסורטנים! (אין כמו הומור שחור טוב...)

../images/Emo140.gifנעים מאוד

שמי ליטל ואבא שלי חולה כבר מספר חודשים כל הכבוד לך שאת ככה אופטימית ןלפי דעתי דרך ההתמודדות שלך בהחלט יכולה לעזור כי חשוב לאהוב את החיים ולרצות לחיות כדי לנצח ןלהלחם במחלה הנוראה הזאת שיהיו רק בשורות טובות ובהצלחה וכמובן ברוך הבא לפורום שלנו

היי יוספה

ברוכה הבאה לפורום. מרגישים שאת מביאה איתך המון אופטימיות. וגם הומור, מכל סוג שהוא, השחור כנראה מגיע עם הדיאגנוזה. רק רוצה להגיד שזה נהדר שיש לך מקור לכוח בתקופה הזו ושבאמת צריך לעשות מה שאפשר כדי לעבור את זה. כל אחד מוצא את הדרך שלו וכל דרך היא נכונה. נשמח לשמוע ממך עוד. יום טוב גלי דרך אגב, יש לי תחושה שאנחנו מכירות ממקום אחר.. (אם את תל אביבית במקור, ג'ו?)

adi744

New member
את מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

יוספה יקירתי כמה חשוב לשמוע את הדברים שלך. זה המוטו שלי בחיים , אני חליתי בסרטן השד בגיל 24 מאד צעירה, אבל החלטתי שהסרטן הזה לא ינצח אותי, הכול בראש חשוב להיות אופטימיים מאושרים שמחים לעשות חיים להשתולל זו הדרך הנכונה לנצח. את גדולה מהחיים כייף לשמוע אותך פשוש, כל כך אופטימית כל כך דומה לי במחשבות, ועוד יותר כייף לדעת שיש עוד אנשים שמעבירים את המסר,המסר הכול כך חשוב שהחיים כל כך יפים ויש בשביל מה לחיות. היא מלכה היא מלכה. חיבוקים ונשיקות
אוהבת
עדי גרינבאום

muzaic

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo24.gif כל הכבוד....

כל הכבוד יוספה זאת הדרך להתגבר על התקופה הקשה....גם אני בת 32 וגיליתי שאני חולה בסרטן הודגקין....אני ממשיכה לעבוד ולתפקד כרגיל למרות הקשיים בעקבות הטיפולים הכימוטרפיים....הדרך היחידה להחזיק מעמד ולצאת בריאה מכל הטיפולים הללו היא לשמור על רוח אופטימית ולבלות כמה שיותר. קחי לך פרח במתנה ושיהיה לך יום נפלא

למעלה