שלום לכולם, פתיחת פאב.

שרון דר

New member
שלום לכולם, פתיחת פאב.

אני מעונין לפתוח בחודשים הקרובים דאנס בר איכותי. אני מעונין בהמלצות היכן יש אזור חם של פאבים עם קהל איכותי (לא איזור של ערסים), ומדובר באזור המרכז והשרון. תודה מראש שרון דר

חחחחח בכל מקום יש ערסים

מה שכן באיזור ת"א הייתי ממליצה על האיזור של הנמל.. אין שם יותר מדי ערסים והקהל שמגיע לשם די איכותי אפשר להגיד אבל לא הבנתי מה אתה רוצה לפתוח פאב או דאנס בר? זה ממש שונה וחוץ מזה מה רע בערסים, יד חרוצים זה ה-מקום

maxfain

New member
תגיד אתה רציני?

מה זה אזור חם עם קהל איכותי?? מקומות הבילוי באזור השרון בד"כ מרוכזים, כל מקום קובע את קהל היעד שלו. אין דבר כזה "אזור חם ללא ערסים".

לופט77

New member
ייעוץ עסקי לברים

שלום שרון, שמי אורי ואני מנהל את לופט 77 - התוכנית החדשה להכשרת ברמנים. בנוסף להיותנו בית ספר לברמנים, אנו מספקים שירותי ייעוץ עסקי, ליווי והקמת ברים. יש לנו ניסיון רב שנים בתחום, ומאחורינו רשימה ארוכה של לקוחות מרוצים. אתה מוזמן ליצור איתנו קשר דרך אתר האינטרנט שלנו: http://www.loft77.co.il/lp שיהיה בהצלחה, אורי

לופט77

New member
בפרטי.

שלום לך, אם אתה מתעניין בשירותינו אשמח אם תיצור איתי קשר בפרטי, או דרך אתר האינטרנט שלנו. שיהיה סופ"ש נפלא!

The German

New member
לא מעוניין

אני עושה זאת גם, מעניין אותי לדעת מאחר ואני מזהה וואקום בתחום הזה של השוק יש צורך והרבה - לא שאני רומז חס וחלילה - אומרים שהם "יועצים" לברים, למעשה כל מנהל בר שני.....לצערי וזה הופך את המקצוע הזה לבזוי בעיני בעלי העסקים אז מעניין אותי לדעת כמה גופים רציניים יש בשוק אני מכיר 2 אנשים שעושים זאת באופן מקצועי, למספק מקומות לא כולל אני סקרנות גרידא

tal1g

New member
מה נשמע גרמני הבטחתי ובאתי לגביי

פרוייקטורים סוג ז' הם הורסים את בעלי הבארים ופוגעים בפרנסה של אלה שעושים עבודתם נאמנה בכך שעובדים בשביל "נזיד עדשים"

למעלה