שלום לכולם - צמיד זיהוי

shimrit39

New member
שלום לכולם - צמיד זיהוי

אני סובלת מסכנרת טייפ2 כבר מעל 20 שנה
לאחרונה נקלתי בצמיד בשם " מדיתג " שבחלקו הפני חרוט הפרטים האישים של עונד הצמיד והבעיה ממנה הוא סובל.

אני מעוניינת לרכוש ציד כזה ורציתי לדעת אם מישהו פה נתקל בצמיד לפני או רכש את הצמיד ? הוהאם זה באמת מומלץ ?
האתר של הצמיד זה : [URL='http://www.meditag.co.il']www.meditag.co.il[/URL]

סיון 147

New member
צמיד זיהוי

פעם ראשונה שאני נתקלת בצמיד כזה
נכנסתי לאתר, ממש רעיון גאוני !!!!

תומרונתם

New member
מנהל
באמת צמיד יפה

יש כל מיני חברות שמייצרות צמידים רפואיים שכאלה, גם עבור רוכבי אופניים ורצים (שמתאמנים לבד וצריכים שיהיה עליהם אמצעי זיהוי). אישית לא מכירה את זה, אבל הוא יפה

mrkorr

New member
הצמידים יפים, עד התגית של שם החברה

לא יכלו לשים שם איזה משהו מעוצב במקום התגית הזו?
בצורה של זה עכשיו, זה מתאים רק לספורט, כי בשאר הזמן זה רק מושך אש: "מה זה?", "מה זה הלבן הזה?", "למה יש לך כזה?", "גם אני רוצה".......
ודבר נוסף: 160 ש"ח לצמיד סיליקון שמודבקת לו תגית עם טקסט???
יש לי רעיון בשבילכם:
קנו צמיד סיליקון ב-10 עד 20 ש"ח בחנויות הפיצ'פקס, תדפיסו לכם תגית קטנה ותגתבו מה שאתם רוצים ותדביקו.
יששש!! צמיד זיהוי ב-20 ש"ח.

ladybug4NLP

Active member
הצמיד לדעתי גאוני וחשוב בעיקר לאנשים מאותגרי

סוכרת עם היפו, אלצהיימר וחולי אפילפסיה.
לדעתי זה באמת מציל חיים.

לפי מה שאני רואה הפרטים נמצאים בתוך "בית" מתכתי ולא מתכלה.
כדאי לבדוק אם הצמיד עמיד במים כי סתם צמיד פלסטיק עם נייר מודבק לא שורד מים/זיעה וכד'.

ולמה שצמיד כזה ימשוך אש? ום אם שואלים, אז מה? זה בדיוק התפקיד של הצמיד, להציל חיים.
ואם זה עושה את העבודה - הכסף פחות משמעותי.

ודרך אגב-לחולי סוכרת הייתי מבקשת להוסיף באינפורמציה לתת סוכריה או משהו כזה ולא לחכות עד שמישהו יבוא

ladybug4NLP

Active member
כמובן שאדם שאיבד הכרה גם אפ תתנו סוכריה הוא

לא יוכל להשתמש בה.
קצת הגיון

לא כל מי שיש לו היפו הוא חסר הכרה

mrkorr

New member
הצמידים נועדו למקרה של איבוד הכרה.

על זה מדובר.
לא במקרה של מישהו שיש לו היפו וחושב לעצמו אם כדאי לו "סוכרייה או משהו כזה" או זריקת גלוקוגן לוריד.
קצת היגיון

מי שיש לו היפו ויכול לקחת סוכרייה - לא צריך צוות מד"א שיגיע, יחפש לו צמידים, כרטיסים בארנק או קעקוע "יש לי סכרת" ויגיש לו סוכרייה.
אם צוות מד"א הגיע לחולה סכרת, זה כניראה בגלל איבוד הכרה.

האמת שיש שם כמה עיצובים חמודים

אבל אני לא אשלם 200 ש״ח על כזה צמיד. כמובן, כל אחד והשיקולים שלו...

אני זוכרת שכילדה הסתובבתי עם תג זיהוי פושט כזה מניילון ונייר על היד ובכיס, כבר שנים אני לא מסתובבת איתם אבל אני חושבת שאם אאבד את ההכרה ומדא יאספו אותי איפשהו (להם זה מיועד לא?) הם יראו את המשאבה ויבינו מה הולך כאן לבד...

למעלה