שלום לכולם - צעיר ללא התנסות בתחום

אריקKS

New member
שלום לכולם - צעיר ללא התנסות בתחום

שלום לכולם לא מזמן, התראיינתי בחברת כ"א, נאמר לי שחברה גדולה מחפשת צעירים עד גיל 24, ללא רקע אקדמי, או נסיון בתחום ה-QA, לצורך בדיקות תוכנה ותקשורת עם לקוחות מחו"ל, התנאים מעולים. קיבלתי את שם החברה, עשיתי בדיקת רקע קצרה, ומתברר כי החברה באמת חברה מאוד גדולה, ידועה ומכובדת. הדרישות היחידות שהיו, הן "להיות פריק מחשבים" שלא תהיה בעיה לשבת כל היום מול מסך המחשב (נו, את זה אני עושה בכל מקרה), ויש צורך בהתחייבות בחוזה לשנה אחת. רציתי לדעת מה יכול להיות התפקיד שהם מחפשים ? זו חברה גדולה שמפתחת ומשווקת ציוד רפואי בארץ ובעולם. נאמר לי שיזמנו אותי לראיון עבודה בימים שאחרי פסח. איך אפשר לדעת באיזו צורה להתכונן לראיון שכזה, בתור אחד שאין לו כלל רקע בתחום ? הרקע שלי במחשבים הוא די נרחב : אני חובבן בתכנות (פסקל, C, ג'אווה, HTML, PHP פלאש Actionscript ועוד, ידע נרחב במערכות הפעלה, בעקרון אני מה שנקרא : power user. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני ולעזור לי, כדי שאוכל לדעת כיצד להתכונן בצורה הטובה ביותר לראיון הממשמש ובא. בתודה מראש, אריק טופז.

אריקKS

New member
יש רק לציין שאני משוחרר טרי

ללא נסיון עבודה בתחום המחשבים בכלל, מלבד עבודה מעטה במסד נתונים, ופריאלנס כגרפיקאי (מעצב אתרים)

למעלה