שלום לכולם, צריך את עזרתכם.

timboy123

New member
שלום לכולם, צריך את עזרתכם.

אהלן, אני אסף, בן 15, חובב קולנוע ואספן סרטים לייט, מחזיק בביתי אוסף פרטי של סביבןת ה-100 סרטים, לצערי כולם DVD ולא בלו-ריי, מסיבות כספיות.

למרות שאני אוסף dvd, תיכננתי לקנות את הסטילבוק הישראלי של דג'אנגו, בשביל האריזה, אך הבנתי מאסף שהוא אזל במלאי מהחנות שלו.

למזלי, אמא שלי נוסעת במהלך השבבועיים הקרובים פעמיים לארה"ב- פעם אחת לD.C, פעם שנייה בניו יורק.

לכן אני שואל אתכם כמומחים בתחום-מישהו כאן מכיר חנות טובה ומקצועית באחת מהערים האלו שמוכרת מהדורה יפה של דג'אנגו?
אודה לכם מאוד!

Soak

New member
לגבי הסטילבוק הישראלי

ניתן עדיין למצוא מלאי בחלק מהחנויות. נסה באוזן השלישית, דיסק סנטר וחנויות התו השמיני.
לגבי מהדורות מיוחדות מארה"ב - אני פחות מתמצא, המומחים לנושא יענו לך.

ו.... ברוך הבא

timboy123

New member
תודה רבה,

אני בטוח שעדיין אפשר למצוא את הסטילבוק בארץ, פשוט אם כבר אמא טסה לחו"ל, ועוד באיזור היומולדת שלי-למה שלא ננצל את זה? ;)

וברוך הנמצא, האמת היא שאני קורא כאן הרבה, מגיב פחות, פשוט מהסיבה הפשוטה ש99% מהדיונים כאן הם על בלו-ריי, ואני כאמור עדיין תקוע עם DVD... בדיון שהיה כאן מתישהו על המצב הנוכחי של הDVD בארץ... אבל אל תדאגו, לאט-לאט אני אתחיל גם להתקדם בעולם האספנות :)

timboy123

New member
ידוע לי, אני קונה אותן בשביל האריזה.

גם זה נובע בגלל ההתקמצנות במהדורת הדיוידי של הסרט.

barlevy

New member
יש בדיסק סנטר ב 100 שח

או באוזן השלישית ב 130

קח בחשבון שהגרסה האמריקאית לא בהכרח תנגן בארץ

timboy123

New member
כמו שכבר אמרתי-

ידוע לי שעוד אפשר להשיג אותו בארץ, פשוט אם במילא אמא שלי טסה לחו"ל אני אנצל את זה, ואקנה שם מהדורה מושקעת קצת יותר, תלוי מה היא תשיג... אם תרצו אעלה תמונות כשאקבל אותה...

ושוב-אני לא קונה את זה בשביל הצפייה, את הדיוידי הרגיל אני קונה בכל מקרה, אני קונה בשביל האריזה.

haifaboy

New member
תנסה בדיוטי .... יש שם התו השמיני נדמה לי

אולי יש להם עותק ...

timboy123

New member
כנראה שלא הבהרתי את עצמי טוב מספיק-

אני גר בצפון, עמק יזרעאל, אבל בכל זאת לקוח די קבוע בחנות של אסף מהסיבה הפשוטה שסבא וסבתא שלי גרים שם.
כל חנות אחרת מהמרכז היא לא ממש אופציה מבחינתי, ובכל מקרה, כמו שכבר אמרתי-הייתי רוצה לצ'פר את עצמי עם משהו קצת יותר מהודר מחו"ל...:)

aaa78

New member
אם אתה רוצה סטילבוק

יש ברשת TARGAT סטילבוק אקסלוסיב להם מאוד דומה למה שנמכר בארץ מבחינת הארטוורק אבל הבונוס שלו זה התוספות המיוחדות יותר דיסקים הכוונה 3 ליתר דיוק . את הרשת ניתן למצוא בכל עיר כמעט בארה"ב .

וה עם אתה רוצה דיג'יבוק מיוחד יש לרשת בסט ביי . שגם נמצא בכמעט כל עיר בארה"ב .

Erez Revivo

New member
אסף כמה טיפים...

לא צריך לחכות שמישהו ייסע לחו"ל כדי להביא מהדורות מושקעות. אפשר היום להשיג אותם מבלי לצאת מהבית (איביי, אמאזון). לגבי האריזה בלבד, אתה יכול לחפש באיביי, יש הרבה מכירות של האריזות בלבד, השרוולים החיצוניים בלבד וכו'. מקווה שעזרתי וברוך הבא לפורום המשוגעים :) אני בטירוף הזה מגיל 6 בימי הקלטות וידיאו.

timboy123

New member
תודה רבה לכולם,

בסופו של דבר (אין לי מושג איך) אסף הצליח להשיג לי את הסטילבוק הישראלי, בו התחדשתי היום, מרוצה ממנו מאוד (בכל זאת הסטילבוק הראשון שלי)
זאת לצד DVD שגם להם חיכיתי זמן רב של כוננות עם שחר, אומץ אמיתי, ההוביט וענן אטלס.

אני מאושר בחלקי :)

למעלה