שלום לכולם, צריך עזרה בקשר לדארוין

gooligal

New member
שלום לכולם, צריך עזרה בקשר לדארוין

שלום לכולם, אני מצטער על חוסר הבקיאות בנושא, אבל במסגרת עבודה בבית הספר, אני צריך את כל השמות המדוייקים של אותן חיות קדומות אשר דארוין מצא, אודה לכם אם תוכלו לספק לי גם מידע על אותן חיות או שתפנו אותי למאמרים. בתודה מראש, גל עופר.

Caligola

New member
לא אוכל לעזור לך ספציפית בשעורי

הבית מאחר והם שלך, ואני לא מכיר את שמותיהם של החיות שדארוין תיאר, אם הייתי מכיר הייתי מסייע. צ'ארלס דרוין בהיותו בן 22 הפליג על סיפון ספינת ה-HMS Beagle בשנת 1831, למחקר תצפיתי במהלך מחקרו הוא אסף דגימות וערך תצפיות, כאשר הוא סיים את מחקרו בשנת 1838, ובשנת 1839 הוא כתב את הספר "The Voyage of the Beagle" שמתאר את מסע המחקר שהוא ערך. תאור כרונולוגי של מסע המחקר שלו תוכל למצוא כאן, את הספר The Voyage of the Beagle תוכל לקרוא .כאן, וראה ,כאן את הערך ב-wikipedia , כדי לענות ולברר איזה חיות דארוין מצא ותיאר, יהיה עליך לעבור על החומר שצירפתי בעצמך ולדלות משם את האינפורמציה.

gooligal

New member
לא התכוונתי...

שתענה על שיעורי הבית שלי, וגם לא בקשתי את זה, מה שבקשתי ממכם הוא רק חלק משיעורי הבית. בכל מקרה את כל הקישורים שננת לי כבר ראיתי. תודה בכל מקרה.

Levos

New member
דרווין לא מצא חיות קדומות

אלא דווקא חיות מודרניות. בעיקר יש דגש על הציפורים פרושים של איי גלאפאגוס. באנגלית finch.

עיקר גילוייו של דארוין היו בתחום

הגיאולוגיה. הוא שלח לאנגליה מאובנים רבים מדרום אמריקה, וכמו כן היה הראשון להסביר היווצרות של אטול. אפילו אם הוא לא היה מפרסם את מוצא המינים עדיין הוא היה זכור בימינו.

gooligal

New member
הוא מצא שרידים של חיות קדומות כמו..

מגאתריום, והטוקסודון.

למעלה