שלום לכולם צריך קצת ביקורת

topgun205

New member
שלום לכולם צריך קצת ביקורת

שלום לכולם זה הפרוייקט הראשון שלי שעשיתי בMAX הוא עדין לא מושלם אבל אני אשמח לקצת ביקורת. דרך אגב המקום היחיד שלמדתי לעבוד אם MAX זה באינטרנט אז לרחם אלי קצת
.

Esteviezer

New member
קצת ביקורת בונה

קודם כל, בשביל פרויקט ראשון זה ממש לא רע. המודל עצמו סבבה לגמרי. וגם החומריות יצאה נחמד (עם הסדקים באיזור האף), רק הייתי מוריד טיפה את הבוהק. שלא יראה כמו פלסטיק. אני לא מכיר מקס אז אני לא אוכל להגיד לך ספציפית איך לעשות דברים, אבל בכללי יש שני דברים שבעיקר הפריעו לי: 1. הצבעוניות - הרקע לא קשור לכלום (שים איזה תמונה, עדיף). והאדום של הדרקון צעקני מידי. נראה לי יותר נכון להשתמש בגוונים של אפורים וירוקים (ואולי קצת חומים) במקרה הזה. העיניים יכולות להיות בצבע שמתקרב לשחור (תסתכל על תמונות של בע"ח). 2. התאורה - תנסה לרכך קצת את התאורות שלך. כרגע הם חזקות מדי וחדות מדי. זה יוצר ברנדר איזורים "שרופים", וקונטרסט גבוה מדי. שיהיה בהצלחה.

מיכאל ג

New member
הוא נראה כזה TOON

נסה אולי לתת לו מטריאל מסוג ink n paint. גם לא יזיקו עוד כמה קרניים (או איך שלא קוןראים לבליטות האלו על הגב של הדרקון) באחורה של הצוואר. אה כן, אישונים בעיניים - הכי חשוב בשביל לתת לו אישיות. הם יקבעו אם הוא דרקון מרושע או חמוד או מגניב - כרגע הוא חסר אופי.

eldarinn

New member
כפרויקט ראשון זה לא רע

אמנם הרקע הפסיכודלי לא מוסיף לדמות אבל להבדיל מאנשים ששמים רקע שחור או שבולע את הדמויות שלהם זה לא מפריע לפחות. עושה רושם שאתה יוצר מצורות פרימיטיביות ומרכיב אותם במקום להתחיל מהתחלה בתכנון הדמות ממשטחים מורכבים יותר. אולי כדאי לך להשקיע יותר בהבנה של האנטומיה שאתה רוצה ליצור על ידי שימוש ברפרנס או יצירה עצמאית.

למעלה