שלום לכולם !!! צריכה את עזרתכם..

• פותח הנושא joz7
  • פורסם בתאריך

joz7

New member
שלום לכולם !!! צריכה את עזרתכם..

לאחרונה אני נתקלת בתופעה של שתי מתאמנות שלא מבצעות את המתיחות שאני מעבירה לכל הקבוצה, אלא מבצעות כל אחת בקצב שלה ובדרך שלה את המתיחות ובנוסף לכך, הן יוצאות דקה לפני סיום תרגילי המתיחות. לי באופן אישי מפריע העניין הזה והתופעה הזאת מצטיירת בעיניי כחוסר כבוד מוחלט כלפי המדריך. עד עכשיו התעלמתי מהעניין בתקווה שזה יהיה משהו שיחלוף עם הזמן. מה אתם הייתם עושים במצב כזה? האם עלי להעיר למתאמנות האלה? ואם כן איך הייתם אומרים זאת בלי ליצור מתח או הרגשה לא טובה? אודה לכם על העזרה תודה Joz7

רוןר9

New member
פשוט לצמוח (-:

היי joz7 תפקידנו כמדריכים להדריך ,לסייע כשצריך ,לתקן ולהיות קשוב למתאמנים.להיות איתם בכאן ובעכשו. אין זה מתפקידנו לחנך . לכן עצתי לך תני להן/להם יד חופשית . אין זה עניין של כבוד כלפיי המדריך/ה זה עניין של הכבוד של המתאמן/ת לעצמו/ה- אפשר לראות זאת גם במשקפיים האלה עלייך להיות שלמה עם מה שאת עושה ונותנת . המשך הדרכה מהנה רון9.

../images/Emo45.gif לדעתי כל דרך שתעירי להן, תתפרש לא טוב

ותתפס בעיניהן כנסיון לחנך,לשלוט ועוד... כדאי להרפות מהנושא. הן לא עושות זאת מחוסר כבוד כלפיך, כי לולא היו מכבדים אותך, וחושבים שאת מאמנת לעניין - לא היו באות באופן קבוע לאימון שלך. לענין יציאתן דקה לפני הסיום, יכולות להיות סיבות שונות שאינן קשורות לחלוטין אליך: רצונן לעמוד בלוח זמנים שלהן, לתפוס מקום פנוי במלתחה, דייט, ילדים, אימון נוסף אחר שהן ממהרות אליו, ועוד ועוד.

k r a u s

New member
היי-----קבלי את דעתי

בואי לא נצא מפרופרציות....במיוחד שמדובר סה"כ בדקה אחת. זה ממש לא מראה על חוסר כבוד למדריך. אם הם עושות את האימון שלך במשך 59 דקות,אז בהחלט מכבדות אותך.....כנראה שיש סיבה באמת טובה שהדקה הזו חשובה להם. לא הייתי מציע לך לפנות אליהן באופן אישי......מציע לך לדבר בכלליות לפני שאת מתחילה את המתיחות בסוף האימון.....מה המהות של המתיחות ושל זמן ההתאוששות שאנחנו עושים ---ולהעביר בעצם בצורה מכובדת את החשיבות....אם הם עדיין יוצאות....אז כמו שאמרתי כנראה שיש להן סיבה באמת חשובה לצאת סה"כ דקה לפני סוף האימון. אל תקחי את זה קשה--זה בסדר ולא נורא בכלל. 1-3 דקות פחות או יותר שמתאמנים יוצאים זה סביר ולא ממש נורא. צחי קראוס ( פייסבוק ) מדריך ספינינג

Tami661

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כולם מעלי, מה גם שהאמיני לי

ג'וז שאם היית נאלצת להתמודד עם כאלו שכן נשארות למתיחות אבל מנצלות את הזמן לשיחה קולנית (באופן קבוע!) ולא עוזר שהמדריך כבר כמעט שואג ומבקש שתסתומנה את הפה... היית מבינה שלצאת דקה/שתיים לפני סיום המתיחות, או להמתח באופן עצמאי - זה ממש לא משקף חוסר כבוד. את מבחינתך - 100% וכמו שאמרו לפניי, היי שלמה עם זה

etaym1

New member
לא מסכים, אני בעד לבקש ולהסביר שזה מפריע

לצערי זו תופעה מאוד מאוד נפוצה בחדרי הספינינג, כשאני התחלתי להדריך במקום מסויים המתאמנים היו רגילים לדבר בשחרור (בקולי קולות, רעש וכו'...), לצאת החוצה לפני סיום המתיחות, לאחר תקופה מסויימת זה כבר ממש הפריע לי. בקשתי מאותם מתאמנים שיוצאים בד"כ לא לצאת לפני סיום השיעור בטענה שזה מאוד מפריע לי ומציק לי. בקשתי מהם להקדיש עוד 2 דק' בשבילי מאחר וזה פוגע בי. אני יכול להגיד לך שלרוב זה לא קורה, הח'ברה הקבועים נשארים עד סוף האימון. וכשמישהו יוצא, אני תמיד שואל "תגיד מה אתה אומר, אני יכול לבוא איתך... אולי גם אני אלך הביתה..." או מדמה להם שהם קנו מרצדס חדשה ב 500.000 ש"ח אבל אפעם לא מקדישים לה 10 דק' לנקיון.... ממליץ לבקש בחיוך ולהסביר למה זה מפריע לך... לא יצא לי שאמרו " שמע אני עדיין יוצא החוצה..."

joz7

New member
תודה לך יקירה

לשמחתי לא נתקלתי בדיבורים אלא להפך, בשתקנים
שיהיה המשך שבוע טוב

היי ג'וז

אל תתני לזה להטריד אותך הקטע של היציאה לפני הסוף קצת מרגיז ואפשר להגיד להן באופן פרטי שזה פוגע בהרמוניה של השיעור וחבל לצאת בדיוק בסיום זה מפריע גם למתאמנים אחרים כיוון שהשיעור כולו הוא תהליך וגם הסיום הוא חלק ממנו לגביי אופן ביצוע המתיחות - כל עוד הן לא עושות משהו לא בריא קחי את זה בקלות

joz7

New member
היי אסף

אהבתי את האלגנטיות שבה הצגת את הדברים. תודה לך יקירי שבוע טוב

למעלה