שלום לכולם, צריכה את עזרתכם

לימורי25

New member
שלום לכולם, צריכה את עזרתכם

הכרתי מישהו, נפגשנו פעם אחת הכל זרם נהדר, היתה בינינו כימיה טובה. אני יודעת שהוא די התלהב ממני (SMS, שיחות, "התגעגעתי" וכו'). אחרי יומיים אני רוצה שתבינו שאני בחורה די שמרנית בכל הנוגע לסקס. אף פעם לא היה לי סטוץ או כל דבר דומה לזה, אני נכנסת עם מישהו למיטה רק אחרי תקופה קצרה שאני מבינה שזה לא קשר חולף (אני לא מדברת על שנה אבל משהו כמו חודש). אחרי יומיים נפגשנו שוב ובפעם הראשונה בחיי נסחפתי ושכבתי איתו. בטח להרבה מכם זה ישמע לא כזה נורא אבל בשבילי זה מאד משמעותי ובגלל שאין לי ניסיון בדברים כאלה אני מבקשת שתגידו לי מה דעתכם, נשאר לו אותו עניין שהיה בי לפני ששכבנו? הא יצלצל בכלל או יעלם? (זה קרה אתמול בלילה) אין לי ספק שהוא היה מעוניין לנסות את הקשר איתי, הסקס שינה את זה והפך את העניין לסטוץ? אני ממש כועסת על עצמי כי היה פה פוטנציאל למשהו טוב ונראה לי שהרסתי....

Vdrums

New member
אי אפשר לדעת אם יש לו עניין או אם

הוא יצלצל, את זה את תדעי היום, מחר, מחרתיים. מה שכן אפשר לדעת זה שאם מצאת חן בעיניו ומעוניין בקשר כמו שאמרת זה לא אמור להשפיע ואתם תמשיכו ותיפגשו. אבל אם הוא רצה סקס אז הוא השיג את מבוקשו ואו שהוא יעלם או שהוא יפגש איתך שוב למטרות סקס. אין לך מה לכעוס על עצמך, אם הוא חושב שבחורה ששוכבת בפגישה השניה זה לא בסדר וזה סטוץ אז הוא אדיוט.

seeyou

New member
אף פעם לא היה לך סטוץ ?../images/Emo24.gif

כול ההתחלות קשות... אם זה היה קורה לי...לא הייתי בונה על קשר עם פוטנציאל... בגלל שאני שמרני-מיושן... אם הקשר המיני היה טוב,הייתי משתדל להמשיך-ללא רגשות יתר למה? אם בחורה שוכבת מפעם הראשונה...בקלות...אז מי אומר שהיא לא תעשה את זה כול הזמן גם עם אחרים? הרי לעשות או לא לעשות ועם מי זה רק החלטה במוח שלה ולא יותר מזה! את יכולה לטעון שהוא גרם לך לאבד את השפיות...ירצה...יקבל לא ירצה...קבלת נסיון ... לפחות היה שווה לך? יוסי

לימורי25

New member
לא, אף פעם

לא היה לי סטוץ, בגלל זה כל כך קשה לי לקבל את זה שנסחפתי, אבל ממש קשה... כל היום אני מסתובבת כמו זומביט, בהלם מעצמי, בחילות וכו'... אני לא יודעת אם הוא יתקשר בכלל למרות שעד הקטע הזה אתמול הוא ממש חיזר אחרי ונראה רציני בכוונות שלו, הסקס עד כדי כך משפיע ומשנה את הכוונות?

seeyou

New member
נכון-הסקס עד כדי כך משפיע!../images/Emo7.gif

את מכירה את הביטוי...לאכול את העוגה אך להשאיר אותה שלמה? גם חלק מהגברים נוהגים ככה... רוצים מין,אבל שזה יהיה רק עבורו.... הוא רותה בתולה אבל שתתנהג במיטה כמו זונה...(הכוונה בתנוחות) כפי שאמרתי מקודם-ישנם גברים שיכבדו את הגישה שלך...בלי מעצורים,בלי בלבולי ביצים.. הרבה אין לך מה לעשות... תשלימי לפחות עם עצמך שזה קרה ובעתיד תביני יותר את הנפש של הגבר... זומביט... תכנסי לאמבטיה...בסמים,קטורת... שימי מוזיקה נעימה... תדליקי נרות... תתפנקי... תסלחי לעצמך...הפעם אלו החיים יוסי

k e r e n m

New member
../images/Emo45.gif אוי יוסי איזה מזל שאתה כאן..

מילים כדורבנות...והלוואי וכולם היו מודים בזה,ולא מתייפיפים בגלל שהם מחפשים להיות "מתקדמים" ומודרנים"...
קשר זה תהליך...

seeyou

New member
הם מחפשים להיות "מתקדמים"../images/Emo13.gif

Familiarity breeds contempt; distance breeds respect. Nigerien Proverb

Vdrums

New member
מי אמר שקשר זה לא תהליך?

את אוהבת לדחוף מילים לאנשים. זה כנראה עושה לך את זה.

k e r e n m

New member
לא תומר זה רק אתה שעושה לי את זה..

עם התגובות הלא ענייניות והלא קשורות שלך
...המלצה ממני לפני שאתה מגיב תבין היטב את הכתוב...ותגיב בהתאם..

Vdrums

New member
העיקר שאת מצחיקה את עצמך.

כנראה שאני לא מבין הומור של 30+...

k e r e n m

New member
זהו שלא רק את עצמי..

וכנראה שאני לא מבינה את השנינות של ילדים בני 16...אין דבר עוד תגדל..או שלא..

niva99

New member
לימור

בין אם תמשיכי להתייסר ו"לאכול את עצמך"ובין אם לאו המצב לאישתנה. כן נסי לשמור על מצב רוח רגוע עד כמה שניתן בנסיבות אלו ואל תשפטי את עצמך לחומרה-האמיני לי יהיו כאלו שיעשו זאת טוב יותר ממך (ובמקומך). לכן אמרי לעצמך מה שיהיה יהיה. את הנעשה בלאו הכי אין לשנות.

mancunian

New member
אין לך מה לכעוס על עצמך

אני לא חושבת שטקטיקה כזו או אחרת תשפיע על התוצאות. אם מצאת חן בעיניו יותר מאשר לסטוץ, תשמעי ממנו. אם לא, אז אולי לא. מנסיוני, אצל גברים בוגרים בנפשם עיתוי הסקס הראשון לא משפיע לכאן או לכאן. לא הרסת כלום! אני מקווה שתשמעי ממנו - מחזיקה לך אצבעות - אבל אם לא, אל תאשימי את עצמך. בהצלחה!

nofaritrit

New member
מסכימה...

זה אפילו יותר טוב...כי ככה את פשוט יודעת יותר מהר. עם החבר הנוכחי המקסים שלי שכבתי בפגישה השנייה, אחרי שבפגישה הראשונה עשינו כמעט הכל מלבד חדירה. ואחרי זה הייתי בסרטים וחרדת נטישה והנה אנחנו ביחד כבר שישה חודשים ועומדים לעבור לגור ביחד

למעלה