שלום לכולם, צריכה את עצתכם

שלום לכולם, צריכה את עצתכם

אני מטפלת ברפלקסולוגיה ויש לי מטופלת שהמלצתי לה על שילוב של רפלקסולוגיה ודיקור. המטופלת בת 49, גרושה, ולאחרונה אמה נפטרה וכעת מרגישה שהאדמה של מתערערת. לדבריה מרגישה רעידת אדמה. מבנה גופה הוא מבנה אדמה, כפות הרגליים מעידים על חוסר איזון באדמה והסימפטומים גם הם מראים זאת. היא מרגישה לעיתים קרובות לחץ בחזה ומעט שרפה וניתן לומר שחווה חרדות באופן יומיומי. בלילה היא לוקחת כדור הרגעה טבעי כדי להרדם בצורה טובה יותר. הטיפולים הרפלקסולוגים עוזרים לה (טיפלנו רק 3 פעמים) ואני מרגישה שגם מבחינה "פסיכולוגית" היא זקוקה לתמיכה נוספת של הדיקור. אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש לכם המלצה על מדקר/ת (לא יקר) שמטפלים באזור תל אביב או שמעוניינים להגיע אליי ושנטפל במקביל. תודה

המלצות על מטפלים במסרים בלבד בבקשה

וגם- נשמע שהיא יכולה להיעזר גם בפגישות עם פסיכולוג (במקביל לדיקור ו/או רפקלסולוגיה). אפשר דרך הקופה, אפשר דרך האוניברסיטאות, אפשר פרטי- נשמע שהאדמה שלה חטפה לא רק עכשיו, ויכול להיות שהפסיכולוגיה תוכל לעזור מאוד. בהצלחה!

תודה רבה ../images/Emo13.gif

לא הייתי כ"כ מחוברת בימים האחרונים לאינטרנט ורק עכשיו ראיתי את התגובות. מעניין שהפנת את המטופלת גם לפסיכולוג, כי היא החליטה ללכת וכבר הייתה בפגישה אחת. אני מרגישה (וגם המטופלת מרגישה) שהטיפול הרפלקסולוגי עוזר לה ומרגיע אותה אבל אני עדיין מאמינה שתמיכה כוללת תועיל בצורה טובה יותר. תודה והמשך שבוע נפלא

chenby

New member
מציעה לה לעבור טיפולי "מסע"

טיפולי "המסע" חובקים גוף נפש ורוח בצורה ממוקדת ומדויקת מכירה מטפל נהדר בזכרון יעקב שהוא גם מדקר סיני וגם מטפל בשיטת "המסע" נדב 052-3731436 בהצלחה

למעלה