שלום לכולם, צריכה המלצה

שלום לכולם, צריכה המלצה../images/Emo53.gif

אנחנו מעוניינים לצאת לסופ"ש לאיזה צימר באזור הצפון. מישהו יכול להמליץ לי על צימר (או לחילופין - הטרנד החדש של ה"מערות") באיזור - גליל עליון/תחתון/סובב כנרת/גולן... משהו בתחום המחירים של 500 ללילה בסופ"ש. התכנון הוא לחמשוש בתחילת דצמבר. מחכה להמלצות, תודה

ועוד שאלה...

מישהו מכיר את המקום הזה
יש המלצות
ביקורות
http://www.mearot.com/caves.html שוב תודה

dodo252

New member
המקום ניראה די יפה אבל...

חבר שלי היה במערות האלו שנמצאות במושב טפחות ואמר הם נמצאים בלב ישוב דתי ללא פרטיות ונוף, והשירות והיחס לא היו משהו, היתה להם בעיה בג'קוזי והם לא יכלו לפנות לבעל הבית מכיוון שהוא שומר שבת, והם אמרו שהישוב נמצא בתוך כפר ערבי - מרר, אבל חוץ מזה הם אמרו שהמקום ממש מושקע והמערות יפות, רק חבל שאין נוף.

drtrip

New member
שלום לך, במושב חוסן יש די הרבה

מערות, כנסי לאחד האתרים ותבדקי ותוכלי למצוא שם מגוון. אני אישית הייתי אצל שלוש, המערה מערת הסלע האדום, כולם היו נחמדות. במושב חד נס שברמת הגולן יש שתי מערות מקסימות. למקום קוראים אלדין. בהצלחה!

המון תודה...וכן, ראיתי ושמעתי על

המערות בחוסן, אבל אני לא מחפשת באיזור הזה...יותר מידי קרוב לבית הוריי, במקור אני צפונית אז נראה לי קצת לא הגיוני לצאת לנופש באיזור שבו גדלתי כל חיי. ואלאדין - אכן מקום מקסים, אבל יקר מידי
. למה נגמרה תקופת ה-500 ש"ח ללילה
למה בעלי צימרים נהיו כאלו גרידים
(טוב סליחה על ההתפרקות...זה אחרי יומיים של חיפושים מתישים
) חג שמח לכולנו

איריסג

New member
בשן בגולן

אני לא יודעת להגיד לך מה המחירים היום, אבל כשאנחנו היינו זה היה נדמה לי 550 ש"ח ללילה בסופשבוע, הצימרים מקסימים, ג'קוזי גדול בכל צימר, מטבחון מאובזר בכל מה שצריך, בעלי הצימר היו נכונים לעזור בכל מה שרצינו (היינו שני זוגות וביקשנו מפה לשולחן כדי לערוך ארוחת ערב שישי חגיגית - נעננו בלי בעיה...) יש המון מקומות לטייל בהם באזור, יש נוף מקסים של הכינרת מהצימרים - מה עוד צריך??????

למעלה