שלום לכולם, צריכה חברים בדרך,חברה לדרך.

etye1230

New member
שלום לכולם, צריכה חברים בדרך,חברה לדרך.

בוקר טוב לכולם,אני עוברת את אחת התקופות הקשות בכל שנות הניקיון שלי.לצערי אני מנועה מלשתף בקבוצות מטעמים של חוסר אנונימיות,אשמח לדבר עם חברים בדרך.שתהא שבת מבורכת,

נעממי5

New member
ברוכה הבאה אתי../images/Emo24.gif

אוהבים אותך ! אני כמובן ובטח עוד הרבה חברים.... שבת שלום שתהייה לך ותרימי טלפון לפעמים !

שטול1

New member
ברוכה הבאה אתי ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון נורא נחמדים כאן נשמח אם תמשיכי לבוא לשתף בכוחך נסיונך ותקוותך אוהבים שטול

etye1230

New member
חברה בדרך

תודה,בהחלט אמשיך לבוא,שתהא שבת מבורכת בשקט ושלווה.

etye1230

New member
תודה שטול

למען האמת קצת חדש לי כל הקטע של התיקשורת הוירטואלית,אני רגילה לתקשורת ישירה תודה לאל,הדרך והזמן הם מורים טובים,לא ירדתי לקבוצות הרבה זמן,התחושה בזמן האחרון אצלי היא של מרדף אחרי הזמן,בית,עבודה,ילדים קטנים,חוגים,שיעורים, זמן לבן זוג ובסוף היום אני נופלת שדודה,לפעמים נידמה שהשארתי את המכורה מאחור והיום ישנה רק אני,סתםםםם הראש מוכר לי סיפורים,נורא קל להתבלבל ולהגיד לעצמי,מה העניין?אני מתמודדת יפה עם מטלות החיים,אכן כן,אבל למחלה יש דרכים משלה לאותת ולהגיד אל תטעי יקירתי.וזה תמיד נופל על כעס,אלוהים שישמור ברקים ורעמים,אך אני תמיד אומרת שאלוהים כנראה מכיר אותי טוב,הוא יודע שאני צריכה לשמור על חלקים מסויימים באופי שלי בכדי שיהיה לי על מה להמשיך לעבוד,ולעולם לזכור,רק להיום, מחר יום חדש.,

etye1230

New member
חברה בדרך

תודה רבה על הפרחים,שתהא שבת מבורכת בשקט ושלווה.

שטול1

New member
אתי יקרה ../images/Emo24.gif

נכון, פורום וורטואלי הוא לא תחליף לחדר אנ.אי. או קבוצת צעדים אלא שלמדתי שביקור יומי בפורומים והקומונות של מכורים עוזרים לי לשמור את עצמי באווירה של החלמה חוץ מזה הבונוס שהרווחתי אני פחות מפחד ממחשבים אינטרנט וכל הכרוך בזה כבר למדתי משהו שלא היה לי בשימוש שווה אסירות תודה לאלוהים שאוהב אותי תמשיכי לבוא רק ביחד זה עובד אוהבים שטול

למעלה