שלום לכולם! צריכה עזרה עם אורחים מלונדון

rafim37

New member
מחפש מקום לאירוע בפלורנטין

מחפש מקום בפלורנטין לאירוע 50 איש (יום הולדת), אפשר פאב, מסעדה, דאנס-בר, מועדון, כל דבר אחר. מקום שיש בו גם אלכוהול וגם אוכל ביתי חם (דברים מושקעים, לא צ'יפס ואדממה!) נורא אשמח לרעיונות!

rotemangie

New member
שלום לכולם! צריכה עזרה עם אורחים מלונדון

שלום אחותי מגיעה לארץ עם שני בנייה, בני 7 ו5. לביקור השנתי. אני מחפשת להם פעילויות במקומות ממוזגים או אחרי השקיעה, כיוון שהם פשוט לא מסתגלים לחום, לטייל מבחינתם בצהרים היא אינה אופציה, מלבד הים כמובן שהוא תמיד אטרקציה! יש לכם רעיונות אולי, כיצד להעביר את הימים,מלמד קניונים משמעממים וכיו"ב?? תודה לעונים!

Ofra m

New member
הצילווווווווווווו, מה עושים עם ילדה בת 8

ותינוקת בחופש? נגמרה הקייטנה, חום אימים ומה עושים?לאן אפשר ללכת, גרה ברמת גן....

פייטוש

New member
אני קונה ולוקח לפארק הירקון,נוסע לגני סיפור

בחולון,הגן היפני בחולון.

roni250b

New member
אתה צודק פייטוש, גני סיפור בחולון - חוויה....

ועוד היא אצלי בדלת האחורית...

תרשמי ...תרשמי....../images/Emo218.gif

בוקר טוב....
עיריית רמת גן פתחה לקהל הרחב אחרי שפוצים את בריכת דג הזהב ליד הפארק הלאומי. מחיר הכניסה זעום, המקום הותאם לשהיית משפחות כולל חניה. בפארק הלאומי עצמו הובאו מתקנים חדשים ומיוחדים לילדים לכל הגילאיים- ממליצה! בכל קניון בעיר יש פינות ג'ימבורי - ללא תשלום. בקניון אלרם - ביאליק יש שעות סיפור אחה"צ ליד חנות סטימצקי - ללא תשלום מצרפת לך קישור לאתר בו תמצאי רעינות חדשים . וסתם שאלה...... מה דעתך לעשות קייטנת הורים? הווה אומר שמתרכזות כמה אמהות וכל אחת בתורה שומרת על הילדים של האחרת ביום התורנות , מכינים ערכות צביעה, בצק, עיסת נייר, הכנת עוגיות, צפייה בסרט בטלויזיה, יש בזה איזה כאב ראש מסויים ליום יומיים אבל ביתר הימים את חופשייה.

Ofra m

New member
מוכנה לקייטנת הורים

מרימה את הכפפה, יש מי שמעוניינת באזור ר"ג?

../images/Emo91.gif

תפני להורים מהשכונה, מהגן של הבת. להורים שהילדה מכירה ואת סומכת עליהם שמעבר לתעסוקה יהיו רגישים לנפש ילדתך. בהצלחה

rotemangie

New member
בעקרון הם ישהו אצלנו בראשל"צ

אז..אזור גוש דן בעיקר... ואם יש משהו מעניין שבשבלו כדאי לעשות יום טיפה צפונה\דרומה גם אשמח לשמוע תודה!

הבאנו שלום עליכם....../images/Emo168.gif

בשרשור הארועים המצורף כאן למטה תוכלי לקבל רעיונות אני לא הייתי ממהרת לפסול את השהייה בקניונים . מרביתם מציעים פעילויות לילדים , ואלטרנטיבה ממוזגת לשעות החמות. האופציות הנוספות הקיימות באיזור מגורייך הן כמובן שהייה בים או בבריכה , בקור בחי כייף, בלונהלנד, בספריית המדיע טק בחולון , באגף הנוער יש פעילויות והצגות. המשך יום נעים

פייטוש

New member
מעט רעיונות לאורחים בחופש

גני יהושוע,גני סיפור בחולון,הגן היפני בחולון,מוזיאון הילדים בחולון,גן הקקטוסים בחולון,מרכז מבקרים אוסם בחולון רחוב המלאכה 55 חולון,בני ברק מרכז מבקרים קוקה קולה, עוד הצעות בקישור הבא http://www.malon.co.il/emall/shopDepartment.asp?sc=1820&id=55411&fid=14696 תחזיקי מעמד זה בסוף חולף.

אנפה2

New member
בערב ביום חמישי קחי אותם לפשפשוק ביפו,

שמח שם מאוד יש מוסיקה, נגני רחוב, ועוד אטרקציות. ביום שיש לאחר מכן קחי אותם בערב לנמל תל אביב, אנחנו הולכים היום, מתקיימת שם קבלת שבת על הרחבה בחוץ עם שירה ושמחה רבה, כדאי. בשבת בבוקר קחי אותם לסינימה סיטי , יש היום סרטים תלת מימד לילדים, כבר ארגנתי לך 3 ימי כף.

rotemangie

New member
נשמע מעולה!

תודה, שמעתי על יפו בימי חמישי, אמרו לי שממש נחמד, את יודעת באיזה שעה בערך כדאי להגיע?

אנפה2

New member
אני חושבת שבשעה 18-19 בערב

כי קודם השמש עדיין חזקה, יש שם אטרקציה של ביגל באבולעפיה תוכלי להראות להם מה זה מלבי טוב עם אגוזים ומיץ פטל.

למעלה