שלום לכולם צריכה עזרה

שלום לכולם צריכה עזרה ../images/Emo53.gif

אתם יודעים איפה אפשר למצוא את ה"אדאג'ו בסול מינור" של תומאזו אלבינוני
באנגלית: Adagio in G minor

dombi7

New member
מה עם קצת חוקיות?

אפשר לחפש באתרים הבאים: www.classicalarchives.com www.classiccat.net www.karadar.com

GustavM

New member
גם אפשרות

קאראדר אתר מאוד טוב.... בכל מקרה, אין שום עבירה על החוק בשימוש באימיול. זאת המצאה דרקונית של חברות התקליטים... בתור מוזיקאי שמתכנן להתפרנס מזה, אין לי שום בעיה עם אימיול - להיפך. לדעתי זה מאוד מאוד טוב, ששיתוף הקבצים הנרחב מקרב הרבה אנשים למוזיקה, שבלי זה, הם היו נאלצים להוציא עליה הרבה מאוד כסף - שלחלקם אין. כך שתסלח לי מאוד, אם משמניהם המנופחים של מנהלי חברות התקליטים לא מעניינים לי את השערה השלישית שעל הגבה השמאלית.

ItsikH

Member
ששש... אתה לא רוצה לעורר את הויכוח הזה שוב הרי "זכויות יוצרים" זה תרגום קלוקל של המונח האמתי - "זכויות העתקה", שהן זכויות המו"לים ולא זכויות היוצרים שלא קיימות, הם לא באמת נהנים מהן. אפילו רק הזכות להשמע ללא תמורה נשללת מרוב היוצרים בגלל המונופולים האלו.

Moridin

New member
אפשר גם

פשוט לחפש בגוגל. http://video.google.com/videosearch?q=adagio+albinoni בעניין החוקיות - ביום חמישי קניתי את הדיסק הראשון בחמש השנים האחרונות. היוהאנס פסיון של באך. אני לא מתחרט

yonti261

New member
למה שלא

תקני דיסק?זה לא כזה יקר.שמעתי על ביצוע מומלץ של היצירה הזאת:דיסק של חברת "Colins Classics" בביצוע קוסרט אוף לונדון ובניצוחו של רוברט היידון קלרק.הדיסק מכיל גם יצירה של דומניקו ציפולי.

למעלה