שלום לכולם!! צריכה עצה??

אפרתוש22

New member
שלום לכולם!! צריכה עצה??

אז כך לפני חמישה חודשים הסתיים קשר מאוד משמעותי בחיי, לאחר שנתיים של חברות ומגורים ביחד, גרנו ביחד שמונה חודשיים שבהם היו לנו המון ירידות. לפני חמישה חודשים לאחר מריבה קטנה הוא ביקש להיפרד, ברור היה לי שזה משהו שהתבשל אצלו לפני. הוא היה אדיש וחסר רגשות ורק חיפש לחפף אותי מהדירה שגרנו בה, לאחר שבוע נודע לי שהוא יוצא עם משהי שעובדת איתו הייתי בהלם, ממש כאב לי והייתי בדיכאון נוראי שעדיין לא יצאתי ממנו.כל הזמן הזה לא הינו בקשר ולא התראנו. העניין הוא כך שנודע לי שהקשר עם הבחורה שעובדת איתו נגמר ממזמן והיה סתמי, בעוד שבוע חברה הכי טובה שלי מתחתנת והוא מוזמן לחתונה כי הוא גם חבר של החתן. האמת היא שלא רציתי שיזמינו אותו אבל לא יכולתי לומר להם מה לעשות. אז ככה אני עדיין לא יצאתי ממנו ואני עדיין מלאה בכעסים אליו, ואני מאוד מתרגשת ומפחדת לראותו, אני זקוקה לעצה ממכם מה לעשות??? איך להתנהג??? האם לדבר איתו??

magenta73

New member
כן. לדבר.

אבל בקטנה, שיחת נימוס. מה שלומך? הוא עונה:____________________________ את עונה: יופי. מה שלומי אתה שואל? הכל מצויין, אין טענות חיוך חביב ואז - סלח לי, פתאום ראיתי חברה שלא ראיתי כמה שנים, אני חייבת לגשת לבדוק מה שלומה. תהנה. משהו כזה, כן, לא חייב להיות מילה במילה.

moon67

New member
להוציא לו את העיניים

לא רק לדבר ממי להתלבש הכי פגז וסקסי , לדפוק אף למעלה להיכנס כמו פרינססה בת זונה ולתת לו חיוך של שמה זין ב מילון דולר והשאר לנסות להיתעלם ממנו בקיצור להוציא לו את העיניים

neta1979

New member
קודם כל

תירגעי. סתם, סתם
לפי מה שהבנתי מהסיפור שלך, האקס שלך הוא אידיוט (ע"ע העובדה שהוא בגד בך ואח"כ גם גרם לך להרגיש רע). הטיפול באידיוטים הוא בד"כ די פשוט: את לא צריכה להראות לו שאת כועסת עליו, שאת מתרגשת ממנו, שאת מחכה לו בלילות, אבל את גם לא צריכה להראות את ההפך - כי אז הוא יבין שאת עושה את זה בכוונה. ואת זה את ממש, אבל ממש לא רוצה. את לא צריכה לתת לו את התענוג שבידיעה שאת עדיין רוצה אותו - לא ולא! לדעתי את צריכה להיות מנומסת באופן קריר (יען כי הפכת לפתע לקרפיון ואת לא מבינה למה הוא מופתע מזה). הוא צריך להבין ממך דבר אחד - שאת יודעת שהוא בגד בך, שאת מאוד מאוכזבת, שחשבת שהוא בנאדם אחר. את לא צריכה להגיד לו את כל זה, הקרירות שלך כבר תעשה את הכל. אנשים לא אוהבים כשלא אוהבים אותם. ואל תסתכלי עליו כל הערב - בכלל! זה קשה, מאוד קשה, אבל זה ישתלם לך. תתענייני בדברים אחרים, בשיחות עם אנשים אחרים. בכל פעם שהוא יתקרב לאיזור שלך את פתאום תמצאי עניין במשהו רחוק משם. את לא רוצה את חברתו - זה מה שהוא צריך להבין. וגם אם הוא יפנה אלייך בניסיון לדבר שיחת עומק, אל תתני לו את האופציה הזו, לפחות לא באותו הערב. כי המטרה של הערב הזה היא להחזיר לך קצת את הביטחון. להראות לו שעל מעשים רעים יש תשלום, והתשלום הוא בנאדם שאיבד אליו את ההערכה. זה כבר יזיז לו. וברור שאת צריכה להיראות פגז. אני ממליצה להביא איזה ידיד טוב כבן זוג - ידידים יוכלו לשמור עלייך חזקה, וגם לא יעלבו אם תדברי על זה רוב הערב
אחרי שתעברי את הערב הזה בלי להישבר, את תאמיני בעצמך. כי אם היית מסוגלת לעבור את זה, את מסוגלת להרבה. ואת תתגברי עליו כשתתחילי להאמין לעצמך, להאמין שאת שווה יותר מזה. תהיי חזקה ובהצלחה!

למעלה