שלום לכולם, צריכה עצה...

שלום לכולם, צריכה עצה...

שלום לכולם! לא בטוחה שפה זה הפורום המתאים, אבל אשאל בכל זאת :) אני בת 19, חיילת שגרה מחוץ לבית כבר מספר שנים. אמי נפטרה לפני 7 שנים, ואבי מגדל לבד את אחי בן ה-11 (בכיתה ו'). אחי מוגדר כילד מחונן, אולם בזמן האחרון התדרדרה מאוד התנהגותו בביה"ס (יש לציין שבתהליך הדרגתי - לא בבת אחת). הוא מפריע מאוד בשיעורים, מציק לילדים אחרים, אינו מבצע את המטלות וכו'.. לאחי ולאבי יש חיכוכים רבים. אבי צועק עליו הרבה ומעניש אותו. אני מחפשת מיסגרת או מדריך שיוכלו להנחות את אבי איך לחנך ולהתמודד עם אחי, ואיך להפחית את החיכוכים ביניהם. אם למישהו יש עצה בשבילי, אשמח מאוד! תודה!

ורדיתה65

New member
תנסי לגשת לעו"ס בלשכת הרווחה של עירך או

לברר בקופת חולים בה אתם חברים, האם יש אפשרות לפסיכולוג שעורך טיפול "די-אדי". טיפול זה הינו טיפול של הילד עם האבא, שיכול לצמוח מזה המון המון טוב. ככה גם מביאים לידי ביטוי את התחושות, הרגשות והרצונות והצרכים של האבא מול הילד - ולהיפך - וזה עושה עבודה מצוינת יותר, מזה שהילד לבד והאבא לבד, וכל אחד מעצים את התחושות שלך, ככה ששמים אחד ליד השני, מאוד עוזר להבין ולגרום לתהליכים שילכו בדרך מהירה יותר. אני גם עברתי תהליך מדהים שרק המטפלת בטיפול הדי-אדי הביאה אותי ואת הבת שלי (נעמונת) גם כן למקומות מאוד טובים. כדאי לנסות. שווה לנסות. מומלץ בחום. ורד

m i c h a l i

New member
אני ממליצה לפנות ליועצת בית הספר

כדי שהיא תוכל להפנות אתכם לעזרה המתאימה. אולי פסיכולוג ילדים יוכל לעזור
ואת כמובן מוזמנת להישאר כאן איתנו בכייף
אשמח לשמוע את סיפורך...

למעלה