שלום לכולם קוראים לי פריצי......

שלום לכולם קוראים לי פריצי......

וראיתי את התמונה הזאת מסתובבת ... אני לא מסכימה שתפרסמו את התמונות שלי בכל מקום ועכשיו סתמו....

shirany

New member
פריצי אנחנו מזמינים אותך להיות

חברה בפורום....

drunky

New member
פריצי אנחנו מעריצים אותך../images/Emo185.gif

אני במיוחד אוהב את שמלת החישוקים שלך אבל אני שונא את אחיך התאום.... אגב מה השם משפחה שלך? ואת את מרגישה? ואיפה נעלמת לנו אתמול מהמסך? (ובואי תצטרפי בבקשה לפורום שלנו ממש כייף פה...)

drunky

New member
פריצילה../images/Emo70.gif תרגיעי אינעל העולם../images/Emo185.gif

תעני לי על כל השאלות ואז פשוט תסתמי
הבנת אותי

לאאאא!! פשוט סתום...

ויש לי שיר בשבילך.... אתה אפס (אתה 4 לחלק ל-2 פחות 2 מה אתה? אתה בטלפון בין הכוכבית לסולמית מה אתה? את מספר שלא מתחלק באף מספר מה אתה?) אתה אפס......עכשיו סתום...

רגע,רגע,רגע...

מי זאת פריצי!?!!? (והבא שיקרא למישהו (המיוחד שלי) 'סתמי' או 'תסתמי' או 'שתקי' או כל דבר דומה, ימצא את עצמו תחת קללת ה'אוסי' של החיים...) זהירות!!!
אמממ..... היה לי משהו להגיד, אבל שכחתי...ד"א אתמול אני וחבר שלי נפרדנו, בשעה 4:45 לפנות בוקר אבל אל חשש בשעה 5:01 ו30 שניות חזרנו... טפו טפו טפו, מלח-מים מלח-מים מלח-מים... אז קיריי....סחטיק על הפורום שלנו ותמשיכו לכתוב... ועכשיו גם חורף אין כל כך לאן לצאת, אז זהו יוצא לנו הכי טוב, אנחנו תקועים הרבה בבית, ומה עוד יש חוץ מהפורום!??!!? (שאלה רטורית). ---למה אני מדברת ברבים!?!?!?---(עוד שאלה רטורית...) יצא לי הוגעה יחסית ארוכה,לא?!!?(נחשו מה!?!?....שאלה רטורית, ואחרונה..) צ'אאוווו... love u all!!! פטל סוויסה~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ניר נשמתי....געגועים!

../images/Emo163.gifתיקון

"(המיוחד שלי)" = במיוחד לי!!!! יש לי פיוז קצר.... Petel love Nir!!! סוויסה לנצח!

drunky

New member
מה את לא מכירה את פריץ../images/Emo35.gif../images/Emo185.gif

פטל פריצי היא כוכבת "ערב אדיר" והיא חברה חדשה בפורום ד"א תמנשיכו לנחש מה יש לחגוג בפורום נכון שגם את שמחה פריצי ואת תנחשי בדיוק כמו כולם?

למעלה