שלום לכולם קרנובה כאן

קרנובה

New member
שלום לכולם קרנובה כאן

תודה רבה לדבי עומר ודודי על התגובה המהירה וקבלת הפנים החמה בפורום. לדבי ועומר אצור עימכם קשר בהקדם לגבי המסך האחורי. לדודי, איזה קטע שאתה מכיר את סידי ושלמה, ברור! שאני מכירה את שנצור! אני משחקת איתו מהיום שסיימתי את לימודי המשחק. אני משחקת גם עם יוסי סגל, דודיק סמדר וציפי מור, יצא לך לעבוד איתם? האם למסור ד"ש לאבינועם? ולך דודי אני רוצה להגיד שגיליתי את הפורום רק לפני שבוע, ועבורי זה גילוי מאוד משמח ומרגש. וכיף לגלות שיש פורום בתחום שכולו עוסק בפרגון, תמיכה, סיוע וכו'. שאלה לכולם לסיום: אומנם יש לי הרבה בובות, אבל תמיד אשמח להתאהב בעוד בובה עם אופי ונשמה, האם תוכלו להפנות אותי לבובנאי/ת במחירים סבירים? בברכת סופ"ש דבש, קרנובה

ooommmr

New member
שלום קרנובה!

אני אוכל לבנות עבורך בובה -צרי עימי קשר באם את מעוניינת. האתר שלי-ובו יש פרטים להתקשרות.... יום טוב, עומרי

קרנובה שלום - דודי כאן

בשמי וגם שם דבי ( * הסבר תמצאי בהודעה נפרדת שלי ) אין בעד מה ובשמחה ובששון תמיד כאן, כמו שראית גם עומרי נכון ומוזמן לעזור ולייעץ, אני בטוח שבהמשך כשתכירי את שאר החברים תגלי שגם הם מקסימים, חמים ונכונים לתמוך ולעזור, כמונו. את דוד ושלמה אני מכיר מאז שהייתי ילד בן 6 בערך... הם עדיין היו בעלי חברת תיפעול ולא בצד ההפקה ותיפעלו הצגות של מפיקים אחרים בהם אני השתתפתי, לאורך השנים יצא לנו לעבוד בצמוד בכל מיני פרוייקטים וגם בהפקות של דוד עם מפיקים אחרים ואם השנים זה הפך לסוג של משפחה רחוקה ואנחנו תמיד שמחים להפגש ( אגב לפני כמה חודשים פגשתי אותו בשעת בוקר של אחת השבתות וככה גם יצא לי לרכב על הסוס שלך מבילבי בהצגה " איה פלוטו "
- רוצה לדעת איך ולמה? תשאלי אותו
) בטח ובטח שתמסרי ד"ש לאבי, אני מכיר אותו עוד כשקראו לי אבי...,שיחקנו שנים יחד והשתוללנו בלי סוף על הבמה, אפילו עם רועי ועידו הבנים שלו יצא לי לשחק! ציפי ואני מכירים מהעבר הרחוק ( הבטחתי לה שאזכיר לה מאיפה אבל לא יצא ) והיום אנחנו חברים רק דרך קפה דה מארקר ואני מקבל דברים מקסימים שהיא כותבת. אני מכיר את התחושה של לגלות את הפורום לראשונה מהצד של המגלה בדיוק כמוך, איזה כייף הא? אני משוכנע שבהמשך גם את כבר תעזרי לאחרים. תמיד, אפילו ולמרות שיש המון בובות זו תחושה נפלאה ומרגשת לקבל עוד ועוד בובות חדשות, כל פעם תעשי לך מיוצר אחר ובמקום להשוויץ
שיש לך המון בובות למה שלא תעלי לנו תמונות שלהן שגם אנחנו נהנה??? נשמח לשמוע גם על ההצגות ועל הדרך בה את עובדת. יופי שנפגשנו עולם קטן והכל מתחבר בסופו של דבר שהכל יהיה דבש

קרנובה

New member
הי דודי,זאת ק../images/Emo140.gifרנובה,יעני קרן,יעני אני.

שלום לכול החברים בפורום,אני רוצה לספר לכם שאני עסוקה כרגע בהצגות שואה שתמיד מתקיימות בסביבות התאריך של היום החשוב הזה,אם מישהוא רוצה לבוא לראות את ההצגה" האי ברחוב הציפורים" שהיא הצגת תיאטרון לילדים ולנוער הוא מוזמן לצור איתי קשרל0526456466,יש ביום חמישי בבוקר בביתדני,בתלאביב..אומנם לא תיאטרוןבובות אבל הצגה יפה ומרגשת..חוץ מזה הכול דבש,אני קצת טרייה בעניין האינטרנט,ובעידן המחשב,מתישהוא אני אשכיל להבין איך להעביר תמונות ממני אליכם,לדודי חמודי,עשית אתמול הרבה אפצים?כי דיברתי אודותך עם שנצור שמסר דש חם ואת הטלפון שלו עבורך0522733922,אתה יודע שנולד לו נכד מעידו?קיבלת כולכך הרבה סופרלטיבים ומחמאות גם מדאבל סידי שאפילו אני הסמקתי עבורך!!איך לא יצא לנו לעבוד יחד עד היום?,אולי בעתיד...מקוה שנהנית לרכב על הסוס שלי,תודה שהוא יותר דומה לאלפקה מסוס..,שיהיה לכולם יום כתום,קרנובה.,

למעלה