שלום לכולם. ראשית, אתם מוזמנים

assafta

New member
שלום לכולם. ראשית, אתם מוזמנים

לקרוא סקירה שכתבתי במסגרת הפרוייקט "אלבום ליום" בפורום אגדות רוק, על האלבום המופלא Sheer Heart Attack. שנית, אני מתעניין ברכישת די.וי.די של קווין (הופעה חיה כמובן). רבות נכתב על Wembley ולאחרונה כמדומני הוא גם נבחר כהופעת הרוק הטובה בכל הזמנים. רציתי לדעת אילו די.וי.די נחשבים מומלצים ולא רק בהיבט של השירים הנכללים בו ורמת ביצוע הלהקה, אלא גם בהתחשב בקריטריונים כמו סאונד, זויות צילום, תוספות וכדומה. תודה מראש.

queen man

New member
שמע

תלוי מאיזה שנה אתה רוצה לדעתי וומבלי זה הכי טוב שיש ! גם אחלה ביצועים וגם אחלה זויות , ואיכות צילום אבל וומבלי זה רק אם אתה רוצה משנות ה80 או 70 זה רייבנו ( ככה כותבים?) משנת 74 זה באמת הופעה טובה ( האיכות לא הכי טובה ) .. מקווה שעזרתי :)

Scarlight

New member
בוא נגיד ככה

וומבלי זה למי שאוהב את השירים לא קווין אבל לא משוגע על הלהקה. אתה יכול גם לקנות את On Fire - Live At The Bowl, שהיא הופעה מעולה מ-82 אבל עם הרבה פחות שירים מוכרים. האיכות הויזואלית והאקוסטית בשניהם מצוינת.

LEATHER REBEL

New member
סליחה אבל...

למה הכוונה כשאומרים "שירים מוכרים" / "שירים לא מוכרים"? רשמית, שיר לא מוכר של קווין פירושו שיר שלא יצא באופן רשמי. אפשר כמובן לטעון שהשיר COMING SOON מהאלבום THE GAME אינו מוכר, אבל כשנזכרים בכמות שהאלבום הזה מכר... מבינים שמי שאמר זאת עושה מעצמו צחוק, גם אם הוא עורך מוסיקלי ב... לא משנה איזו תחנה, הבנו את הרמז. ומצד שני יש את השיר THANK GOD IT'S CHRISTMAS שאמנם מופיע באלבום "מיטב הלהיטים 3" אבל דחילק... חוץ מהשרופים באמת מי מכיר אותו? וזה גם לא בדיוק שיר מהשורה הראשונה. שאלה נוספת שעדיין אינה פתורה: גירסת ההופעה של LOVE OF MY LIFE יצאה גם כסינגל בשנת 79 והגיעה להישגים נאים בהחלט. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך ומדוע זה לא נמצא באף אחד מאוספי הלהיטים? זהו זה.

assafta

New member
קודם כל שכחתי לציין שאני פריק של

קווין מגיל 10 בערך (שזה לפני 20 שנה), ואני מכיר כל גיהוק של פרדי מרקורי וחבריו, כך שהופעות נידחות ו/או שירים "לא מוכרים" לא מטרידים את מנוחתי. חשוב לי שיהיה DVD עם שירים מהטובים של קווין (ואני דווקא פחות אוהב את שנות ה-80 שלהם, כלומר האלבומים שאחרי "The Game"), שיהיה באיכות מצויינת + תוספות שכיף לראות ולשמוע. האם הדעות השתנו עכשיו או שזה עדיין וומבלי? מה עם ההופעה שציינתם מ-82'? איכות טובה? נ.ב- תשאלו- אם אתה כזה פריק, איך זה שאין לך אף הופעה בDVD? התשובה פשוטה- חיכיתי שתהיה לי מערכת ראויה, ולאחרונה רכשתי כזו...

queen man

New member
..

קח וומבלי ותיהיה לי בריא, חח זוהי הופעה מושלמת מכל הבחינות .. ואם בכל זאת אתה לא רוצה , יש את וי וול רק יו , הופעה מ82 הופעה טובה עם איכות סבירה .

למעלה