שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו

רמי לשם

New member
למה לטוס ?

אפשר גם לסוע, הנה היום השביעי מסתיים בקרלסהוה, רק שעתיים וחצי מהבית ברכב...

כולי תקווה

הי בועז, יובלות... אני בהחלט מתכננת ליסוע ולראות את השביעית (ולא רק את הסיום בשאנז' כמו בטור הקודם). כולי תקווה שהתוכניות יתממשו להן (בעזרת השם, בלי נדר
).

למה דווקא לטור?

אם דברים לא יתחילו להסתדר בתקופה הקרובה, אז אני מתכנן לברוח לשבוע מרוצים באירופה, כאשר יש שתי אופציות עיקריות: 1) שבוע קלאסיקות- טיסה באפריל לשבוע של הרונדה ואן פלנדרן (תותי לאנס אמור להשתתף שם
),גנט וולגם ולקינוח הפנינה של חודש אפריל הפריס-רובא. 2) קונאגו VS באסו- ובעברית הג'ירו ד'איטליה, לטוס לשבוע האחרון של הג'ירו כולל הנג"ש המדהים בטורינו.

איזו דילמה נהדרת, בועז...

נקודה אחת קטנה וחשובה: מזג האוויר: יש יותר סיכוי שבג'ירו יהיו תנאים טובים יותר (למרות שזה מאד הפכפך, כמובן).

ככל שהמזג האויר גרוע יותר

יש סיכוי, שהפריס-רובא יהיה מרשים יותר. אבל מצד שני הולך להיות ג'ירו מדהים (ואיטליה יותר יפה מבלגיה כמובן). בכל מקרה יש עוד זמן, וכרגע זה עדיין בגדר פנטזיה ולא תכנון ממשי. במרץ אם שום דבר לא ישתנה
, אני אעבור לתכנון מעשי.

אהלן איציק, בג'ירו כבר יצא לי להיות

ועכשיו יש לי הזדמנות לטוס לפריז, אז חשבתי לנצל את זה כדי שאני והגר נראה יחד את השלב האחרון של הטור.

אחלה, רק זכור דבר או שניים...

יש עוד כמה אנשים שמתכננים זאת, כך שצריך להקדים ולתפוס מקום טוב. צריך לחשוב על אוכל ושתיה, ואפשרות להתרוקן מהשתיה, במהלך השעות הרבות שבהן מחכים. להביא כיסאות מתקפלים! לשים לב לתחזית! לחכות עד לסוף, יש תהלוכה של הרוכבים הנפרדים מהקהל. אגב, רחובות ועליות מתחנות מטרו נסגרים בעקבות המירוץ, כך שצריך להתחשב גם בכך. תעשו חיים!

בועז, נסה להגיע לשלבים של האלפים

אתה יכול לקחת את הTGV מפאריס, ולרדת בניס. ומשם אתה כבר לא כל-כך רחוק מהאלפים. שם החלק "הבשרי" של הטור... אתה יכול גם לטוס ישר למרסי, ומשם לעלות לאלפים.

RavkatRafi

New member
היי בועז

חבר שלי בשם גונן הרפז שכבר היה בטור מארגן קבוצה קטנה של רוכבים לנסיעה לטור - כמובן משולבת עם רכיבות במסלול. אם אתה מעוניין, התקשר אליי ואתן לך את המספר שלו (סלולרי לא עליי כרגע ולא זוכר בע"פ). יום טוב. רפי 8333592 052

למעלה