שלום לכולם! רציתי להבין משהו...

FeNiSiNy

New member
שלום לכולם! רציתי להבין משהו...

יש לי שאלה שאולי תעצבן חלק מהכותבים בפורום הזה, ותאמינו לי שממש לא באתי בגישה של "אני-צודקת-ואתם-טועים", פשוט רציתי להבין: מה יש להעריץ בתאומות אולסן? כלומר, חוץ מזה שהן באמת יפות ודוגמניות לא רעות, מה עוד יש להעריץ בהן? את המשחק שלהן? ראיתי פרק או שניים מהתוכנית שלהן ואני חייבת להגיד שלא מי יודע מה התרשמתי. אז בבקשה תסבירו לי, מה אתם מעריצים בהן, ואולי אני באמת אשתכנע.

cHoOcHi girl

New member
טוב...../images/Emo85.gif

לדעתי הם ממש יפות וחמודות השירים שלהן מתוקונים והן חמודות בכלליות

FeNiSiNy

New member
כן, זה בדיוק העניין...

שזה כל מה שהן. "חמודות בכלליות". ולא יותר מזה. ואף פעם לא שמעתי שיר שלהן, כך שאני לא יודעת בעניין הזה.

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifאני מעריצה כי../images/Emo110.gif

אני מעריצה אותן על זה שכול החיים שלהן הם כאילו מזויפים בלי פרטיות. אני בחיים לא הייתי יכולה לנהל חיים כמו שלהן משהן היו קטנות זה בטח מעייף ומעצבן. אני מעריצה אותן בגלל מה שהן עברו זה ממש אמיץ מצידם.

FeNiSiNy

New member
וואו, את ממש צודקת!

אף פעם לא חשבתי על זה מהזווית הזאת. אני די מרחמת עליהן עכשיו. בטח ההורים שלהם דחפו אותן לזה. אני לא הייתי רוצה להיות לאבד את הילדות שלי בגלל קריירה טלוויזיונית, מה שבטח קרה להן. זה עצוב.

cHoOcHi girl

New member
טוב אז לדעתי..../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif

חמודות בכלליות זה מספיק

A d i d a

New member
נאי מעריצה אותן כי../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

יש לי כמה סיבות: 1. התחלתי להעריץ אותן כשהייתי בכיתה ו' ועכשיו אני בט'. את יודעת איך זה כשאת בכיתה ו', את מעריצה מישהו יפה עם לוגו, תוכנית וזה בערך מה שצריך. חוצמזה שממש התלהבתי שאני ורק עוד קצת אנשים מעריצים אותם בישראל (למרות שעכשיו זה לא כל כך נכון- אבל פעם זה היה).ף 2. גם אני חושבת שהן ממש אמיצות. ילדים בדר"כ לא שורדים את התקשורת ההוליוודית. חלק מדרדרים לסמים או דברים כאלה והיו הרבה שהתאבדו. אני ממש גאה בהן שהן מתמודדות ככה עם התקשורת. הן מסתדרות איתה מצויין והן שמחות בחלקן. 3. הן לא ממש משחקות טוב לדעתי אבל יש להן סרטים חמודים וקלילים שבא לך לראות מדי פעם. חוצמזה שזה ממש ביג דיל להשיג סרט שלהן שאין בארץ ואחרי שאתה משיג אותו, יש לך סיפוק שהשגת את מה שאתה רוצה! 4. יש להן אימפריה ענקית שהן מרחיבות כל הזמן וצריך להתגאות בזה. הן רק בנות 16 ותראי מה הן כבר עשו!

mk a o

New member
וואי, אף פעם לא חשבתי על זה אני...

פשוט התחלתי להעריץ אותן כשהייתי בת 7 (לפני 7 שנים) ואף פעם לא אמרתי לעצמי:"עדי, למה את מעריצה אותן"... זה פשוט בא, פתאום התחלתי לאסוף עליהן חומר, זה לא שישבתי וחשבתי ואמרתי לעצמי "מעכשיו אני אעריץ אותן".... אבל אם חושבים על זה אז אני מעריצה אותן בגלל ש:
הן יפות ומוכשרות-כמו שעדידה אמרה-רק בנות 16 וכבר יש להן אימפריה ענקית (הלוואי עלי)
אני אוהבת את הסרטים שלהן
את השירים שלהן טוב, זה כמו שתישאלי :למה אתם אוהבים את ההורים שלכם.. זה פשוט בא..

../images/Emo45.gifנכון וגם../images/Emo85.gif

רבים פה בפורום מעירצים אותם מאז שהם נולדו וכיכבו בצער גידול בנות ועוקבים אחריהםם מהרגע שהם קטנו עד היום שהתבגרו למשל אני ככה מכירה ואתם כבר מגיל 0 ותראו לי פה איזה מפורסמים שמכירים מאז ששעוד לא גדלו להם השיינים פשוט ניסו לראות עם הם מתאימות מגיל ממש קטן :)

../images/Emo148.gif ../images/Emo152.gif טוב... ../images/Emo148.gif ../images/Emo152.gif

אני מעריצה אותם מאז שהייתי בת 7 נדמה לי.... כשהלכתי לראות בקולנוע את הסרט מותק הילדות התחלפו ממש נדלקתי עליהן, אבל הייתי קטנה אז לא הבנתי הרבה עליהן אזל שנה אחר כך כשהגיע צער גידול בנות ממש חשבתי לעצמי שמסכנה הילדה שעושה את זה... כל כך הרבה עבודה... אבל כשקלטתי שהן תאומות ושיש להן מלא סקטים וסדרות הבנתי שאני מעריצה אותן בגלל שהן כמו "הקריבו" את הילדות שלהן ועכששיו את ההתבגרות שלהן למשחק ולתעשיית המליונים שהן מגלגלות....

תראי...כנסי../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

זה עניין של טעם אישי...אני לא מתכוונת לשכנע אותך כי כל אחד והטעם שלו....אני למשל שונאת את בריטני ספירס אבל מה לעשות היא מאוד אהודה ומעריצים אותה המוןןןן אנשים בכל רחבי העולם... אז זה אותו הדבר עם התאומות...יש כאלה שאוהבים אותן ויש כאלה שלא... אז אני לא מתכוונת לשכנע אותך..אם את לא אוהבת אותן...זה עניין שלך... ולדעתי קצת חבל שפתחתח הודעה חדשה בשביל זה...אבל לאנורא..

FeNiSiNy

New member
למה חבל? לדעתי זה טופיק מצויין...

שכל אחד יכתוב ממתי ולמה הוא אוהב את התאומות. אני בטוחה שלכל אחד יש סיבות מעניינות משלו.

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif

מוזר ...
אבל אני התחלתי להעריץ אותן בגלל שחברה שלי העריצה אותן... תחרותית שכמוני...|גביע|... בכל מקרה אני ממש אוהבת אותן, הן חמודות אבל הן בהחלט לא מושלמות ומאד מאד מאד מאד מסכנות- הורים גרושים, אין פרטיות... לא הייתי רוצה להתחלף איתן

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif

דיברת אלי עמרוש? אם כן אז סבבה...וטודע מותק
אם לא אז השפלתי את עצמי...גאד
אני עושה את זה לעייתים קרובות מידי

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

לפחות מישהי שבאה בגישה טובה
טוף ... אני לא מעריצה אותן

המממ...

תראי, אני מעריצה אותן בעיקר בגלל זה שהן משחקות כבר מגיל כזה צעיר, ואני דווקא חושבת שלכל גיל הן שיחקו בהתאם. ז'תומרת אני חושבת שלגילן הן משחקות יפה מאוד... וכמובן שאני גם מעריצה אותן כדוגמניות יפות... אז זהו...אה, וגם פעם חשבתי על זה, שברור שיש שחקנים שמשחקים יותר טוב, אבל אני רוצה להמשיך להעריץ אותן, כי אני בטוחה שכשהן יתבגרו יותר הן יהיה שחקניות מעולות, יש להן פוטנציאל ענק.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

שרונוש, לדעתי הן צריכות ללמוד משחק בקולג', ואז הן ישחקו הרבהההההה יותר טוף
אם איי רייט?

למעלה