שלום לכולם,רציתי להתייעץ לגבי קנית נגן MP.

Isengard18

New member
שלום לכולם,רציתי להתייעץ לגבי קנית נגן MP.

אז ככה, אני מעוניינת לקנות נגן MP שיכיל מעל 16GB וכמובן יהיה איכותי:). הבעיה היא שאני לא כ"כ מומחית לגבי הפירמות שמציעות נגנים,אז רצתי אולי שתציעו לי לאיזו פירמה איכותית אני יכולה למצא נגן מעולה(כן מעולה,כי היו לי 2 נגנים שהיו דיי זבל-סאן דיסק). ממ אז אשמח לעזרתכם

Isengard18

New member
מלאתי

מחיר מקסימום: זה לא משנה כרגע תמיכה בסוגי קבצים: (סוג או לא צריך) לא צריך,אבל לא אכפת לי שיהיו. גודל מסך (באינץ'): (נא לבחור מתוך הרשימה או להגדיר טווח או לכתוב "לא משנה") גם לא משנה נפח זיכרון (בג'יגה בייט): (נא לבחור מתוך הרשימה או להגדיר טווח) בין 160-30 אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון: כן תוספות: לא משנה לי תמיכה בעברית: ללא מקור אנרגיה: סוללה פנימית נטענת שליטה בנגן: כפתורים רגילים, כפתורי מגע, גלגלת מגע, מסך מגע-הכל מתקבל:p פורמטי מוזיקה נתמכים חשובים: MP3, OGG, WMA, FLAC, WAV, APE, ACC-אני לא כ"כ מבינה בזה חיבור לרשת (נדיר ויקר): ללא סידור בנגן: תגיות, תיקיות (אפשרי רק באיאודיו!) לסיכום: שיהיה הנגן המושלם למוסיקת המטאל שלי

יאיר B

New member
בין 30-160GB ובהנחה שאין מגבלת תקציב

(כי לא ציינת) אפשר להוסיף גם את האיפוד (הדור החדש עם 120GB והדור הקודם שעוד נמכר בחנויות עם 160GB), נגנים של ארכוס (מגיעים עד 250GB בארץ ובחו"ל יש גם 320GB - אלו נגני וידיאו עם מסכים גדולים) וכן איאודיו Q5 (שהוא למעשה מעין מחשב כף יד משוכלל מאוד) או איאודיו A3 (שהוא נגן וידיאו). אגב, בקיבולות גדולות אין אפשרות להרחבה (זה די מטופש להרחיב נגן בעוד 8GB כאשר יש בו 80GB למשל).

Isengard18

New member
תגובה

חשבתי על לקנות אייפוד,אבל לפי מה שהבנתי ההכנסת שירים לאיי' נעשת דרך תוכנה כלשהי?...

or121210

New member
אכן, חייבים להשתמש בתוכנה של אפל ששמה אייטונס

הנגנים שהזכרתי קודם לכן מבוססים פלאש, אני מוסיף גם את ה-SANSA VIEW. הנגנים שיאיר הזכיר מבוססים דיסקשיח, אז יש סיכוי גדול הרבה יותר שיפגעו אם הנגן יפול על הקרקע. כל הנגנים שיאיר הזכיר (מוסיף את ה-ZUNE של מייקרוסופט) למעט האייפוד קלאסיק, נגנים גדולים שמותאמים לוידיאו, גם ל-D2, ל-ZEN ול-VIEW יש מסכים של 2.4-2.5 אינץ', אבל הם לא גדולים פיזית.

למעלה