שלום לכולם! רציתי להתייעץ...

גליתוי

New member
שלום לכולם! רציתי להתייעץ...

קיבלתי הצעת עב ודה לעבוד בשנה הבאה בפעוטון עם ילדים בני שנה עד שלוש. יש לי את הערכות עם סיפורים המתאימים לילדי גן, האם אני יכולה לעבוד עם הבובות שיש לי ולפשט את הסיפורים או שאני צריכה להכין סיפורים המותאמים לגיל במיוחד. כמובן שאצטרך יותר שירים והפעלות ואשמח לשמוע מבעלי נסיון עם הגילאים האלו. תודה! גלית

גליתי יש לי מעט נסיון עם הגיל הזה

אך גם אלייך אהיה חייבת להתפנות בהמשך כי אני בריצות וטלפונים . עוד שבוע משוגע.

קרנובה

New member
שלוםלום!

יש לי כמה קבוצות גיל צעירות כאלה,מניסיון ההצגות צריכות להיות קצרות מהרגיל,לא יותר מ35דקות,ומוזיקה ושירים מוכרים צריכים להיות הבסיס להפעלה. אם יש בובות שאת יודעת שעלולות להפחיד אותם,תוותרי..לי יש בובה של לטאה שגררה קצת דרמה ופחד אצל הצעירים. הבסיס של ההצגות שלי הוא אינטראקטיביות ושיתוף הקהל, עם הגיל הצעיר זה קצת בעייתי אז בניתי פורמט קליל יותר,פחות אינטראקטיבי וכמובן יותר קצר..שיהיה לך המון כיף איתם,כול היופי הוא לראות איך הקטנים האלה גדלים איתך במהלך השנה,ומהצגה להצגה יותר ויותר מתחברים אליך ומצפים להצגות שלך!! שבועות לבן ןטעים,קרנובה.

Inbal Amar

New member
הי גלית

יש לי כמה קבוצות בגילאים אלו, (לא בני שנה) טווח הריכוז שלהם די קצר לכן ההצגות לא עורכות יותר מ- 20 דקות, אני לפעמים משתמשת גם בסיפורים שהם פחות מתאימים לגילם אך תמיד הם מהופנטים מהבובות מהמוסיקה מהתחפושות הרבה גירויים ויזואלים, אני משתדלת להקים אותם אחרי 20 דקות להפעלה קצרה בהתאם לסיפור (שיר או אביזר מתאים) אם תירצי עזרה יותר ספיציפית לגבי סיפור מסויים אשמח לעזור, יש לך את הטלפון, נכון? בהצלחה.

גליתוי

New member
תודה לכן על התשובות../images/Emo95.gif

חגיתוש - אחכה עד שתתפני, בהצלחה עם כל המשימות! קרן - שלוםלום גם לך! זה נשמע מצוין שאת מחזיקה אותם 35 דקות חשבתי שזה צריך להיות יותר קצר יותר. ואכן בובות מפחידות לא באות בחשבון.אשמח לשמוע באיזה סיפורים עסקת. תודה על השיתוף! ענבלי - גם אני חשבתי להשתמש בסיפורים שמתאימים לילדים גדולים יותר ולפשט אותם או לקצר...אשמח להתייעץ איתך טלפונית מתי מתאים לך שאתקשר? בכל אופן תודה תודה! חג שבועות שמח וטעיםםםםםםםםםםם

../images/Emo25.gifגליתוש , חיכית לי ?!

אז ככה , הכי צעירים שלי השנה בני בערך שנתיים וחצי וגם אצלם לא כולם מסוגלים להחזיק מעמד מעל 20 דקות ... להשתמש בשירים ודיקלומים, להפעיל אותם (ז"א הדמות שואלת אותם והם צריכים לענות ... מאוד אוהבים את זה). דווקא במוסיקה אני פחות משתמשת תוך כדי שעת סיפור כי ההתעסקות שלי בזה מוציאה אותם מריכוז אפילו שזה לוקח דקה, והם גם מתחילים לשאול "מה זה" ?! (כלומר- איזה שיר) וזה קצת מאבד את האפקט. הם אוהבים שאני שרה בקולי וכמובן שהבובות מדברות אליהם. דבר נוסף שאוהבים - שהבובות עושות קצת שטויות ... לדוגמא בסיפור על התרנגולת החרוצה בשבוע שעבר, באמצע ה"בק בק בק" שהיא קירקרה פתאום הצטרדתי קלות
ויצא לי קול קצת מצחיק, אז מייד ה"תרנגולת" התעשתה ואמרה "אוי מה קרה לי היום ?! כואב לי המקור ?! אולי זללתי יותר מדי זרעונים לארוחת בוקר" והילדים מאוד צחקו. פשוט לשמור איתם כל הזמן על "מתח" . לגבי בני שנה ... נשמע לי ממש ממש צעיר. מניסיון שלי בבית, הקטן שלי בן שנה ו-5 ולא יושב יותר משתי דקות רצוף
... אני לפעמים מדקלמת לו עם בובת כפפה דיקלומים קצרים אבל לא יותר מזה ... לא נשמע לי בכלל הגיוני לצפות מהם לשבת יותר מכמה דקות בודדות ... בהצלחה יקירתי !!

גליתוי

New member
יקירתי... כמובן שחיכיתי../images/Emo23.gif

תודה על התשובה המפורטת, אכן גם אני חוששת שהם קטנים מידי אבל אני יודעת שגם הקטנטנים מתנהגים אחרת כשהם במסגרת, עבדתי בבית תינוקות והייתי עורכת מפגש של עשרים דקות לפחות שכלל הרבה שירים וסיפור קצר ומוכר. והם היו יושבים נהדר (חלקם בתוך סל קל כי עוד לא ידעו לשבת... אני חושבת שהומור כמו שכתבת תמיד עובד עם כולם גם קטנים וגם גדולים וכמה שיותר אשתף אותך יותר מאוחר איך הלך בחשיפה תודה ולהתראות!

למעלה