שלום לכולם רציתי רק לעדכן אתכם לגבי עצרת המחא

Zaccardor

New member
הזדמנות לראות את מירי בחינם ולתרום למטרה טובה

ביום שלישי הקרוב, עוד יומיים, מתקיימת ההפגנה הגדולה ברחבת מוזיאון ת"א בשעה 19:30. מדובר בעצרת הרשמית למניעת גירוש ולמען הענקת מעמד קבע ל-1,200 ילדי מהגרי עבודה אשר נולדו, גדלו והתחנכו בישראל. בואו לתמוך. אפשר לקרוא עוד בדף האירוע בפייסבוק - http://www.facebook.com/event.php?eid=105985992779195&index=1 תודה מראש

mirimesika

New member
שלום לכולם רציתי רק לעדכן אתכם לגבי עצרת המחא

לגבי עצרת המחאה חשוב לי שתדעו שאני מתנדבת בכפר סבא היכל התרבות.זו התנדבות שהתחייבתי אליה מזמן וכשפנו אלי מעצרת המחאה לזכויות העובדים הזרים כמובן שהסכמתי מייד מפני שזה נושא שמאוד קרוב לליבי.אבל הסתייגתי שאולי לא אצליח להגיע בזמן מכפר סבא וכפי שלוח הזמנים נראה הסיכויים שאגיע לפני שהעצרת תסתיים הם קלושים.אשמח אם תגיעו להביע הזדהות בלי שום קשר.חייבים לעצור חקיקה גזענית ושלילה של זכויות בסיסיות של בני אדם כמו להתאהב.זה אבסורד שדווקא במדינה שלנו שהיא מדינה של פליטים ביסודה,היחס לעובדים זרים יהיה כה מחפיר.אסור לנו לשכוח מאיפה באנו ולדעת שחמלה והומניות לעולם לא יביאו לאבדן מקומות עבודה של אזרחים ישראלים שבאמת רוצים לעבוד.זוהי דמגוגיה זולה! כולי תקווה שכשאחזור הביתה בסוף הערב אראה שהשתתפתם בעצרת.

veredmp

New member
אני אחזור על דברי מירב - באמת כל הכבוד לך../images/Emo70.gif

yafit1305

New member
חוויה אישית מיום צילומים של עובדים זרים

לפני מספר חודשים כחלק מקורס צילום הייתי צריכה לצלם בנווה שאנן שבתל -אביב. עליי לציין שזהו אחד מימי הצילום שאף פעם לא אשכח אותם. היה לי מאוד קשה לצלם את העובדים הזרים (כמובן עם אישור) הסתובבתי מספר שעות עד שלבסוף הגעתי לגן משחקים ושם מצאתי מספר ילדים של עובדים זרים שמשחקים ומיד ניגשתי אליהם והתחברתי אליהם במיידית (היה לי מאוד קשה לעזוב אותם) וכמובן שהם הסכימו להצטלם בשמחה. כמו ששלמה בר שר "ילדים זה שמחה" אני מרשה לעצמי לצרף מספר תמונות

veredmp

New member
מירב ואני היינו בעצרת היום

היה ממש מקסים. מאיה רוטמן שרה עם מקהלה של ילדים את "כולנו ילדים של החיים" - היה פשוט מצמרר..... בכל מקרה, הנה לכם תמונה של מירב הפעילה

I מ י ר ב I

New member
גדול!

כשקיבלנו את השלט אמרתי ל-ורד שתצלם,שיעשה למירי טוב על הלב שהלכנו.

Doronn10

New member
כל מילה זהב בסלע!

צימררת אותי.. אין מי שיתאר את זה כ"כ טוב כמו שתיארת עכשיו.. גדולה מהחיים!

למעלה