שלום לכולם! שאלה בקשר למערכת..

שלום לכולם! שאלה בקשר למערכת..

נרשמתי לפסיכולוגיה ראשי ושבוע שעבר שינתי את המשני שלי מקרימינולוגיה ללימודי מידע... הבעיה היא זה שאין כמעט אפשרויות בחירה לגבי סידור המערכת רב השיעורים ביום ראשון ויוצא לי שאת כל הקורסים (!!!) בלימודי מידע אני אעשה ביום אחד.. מ8 בבוקר עד 6 בערב.. (יש אפשרות מקסימום להעביא את השעות 8 עד עשר ליום אחר אבל ל6 עד 8 בערב..) מה אתם אומרים זה יהיה לי קשה מדי?..יום שלם רק לימודי מידע.. אשמח לשמוע תגובות תודה!( ושנה טובה
)

abcd80

New member
לי זה היה ככה

במשך כל שנות התואר יום אחד מרוכז בשבוע של כל קורסי לימודי מידע. זה כדאי ככה פחות עומס מאשר שתפזרי את הקורסים על כל השבוע וזה לא נורא כ"כ.

תודה על העידוד! ../images/Emo6.gif

קצת נבהלתי כשראיתי את זה..
שנה טובה ומתוקה!

d 4

New member
לימודי מידע ביום אחד

גם אצלי לימודי מידע זה משני. וגם לי יצאו כל לימודי המידע ביום ראשון אבל יש לי חלון אחד. האם גם לך יש חלון? יש 5 קורסים חובה למידענות משני בשנה א'. האם לקחת גם שיעורי בחירה? ושאלה בכלל לכל חברי הפורום- כדאי לקחת שעורי בחירה במידענות בשנה א' חוץ מהשעורי חובה (אם הלימודי מידע הם משניים?)?

הי d4!

לי לא יצא חלון.. יצא לי ברציפות מ8 עד 18.. לגבי קורסי בחירה: לא ידעתי בכלל שיש את האפשרות הזאת בשנה הראשונה.. אבל נראה לי שבכל אופן אני לא אעמיס על עצמי יותר מדי בשנה הראשונה.. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה מדבש..
נתראה בעוד פחות מחודש..

d 4

New member
הי תפוחבדבש

מוזר לי שאין לך חלון ולי יש. אילו שיעורים את לוקחת בסמסטר א'? יש איזה שיעור אחד חובה לשנה א' שהוא בכלל ביום ה' ורק בסמסטר ב' הוא ביום א'- מבוא לאיתור מידע. תבדקי שוב את השיעורים (או שאני טועה ואת צודקת?). בכל אופן שתיהיה גם לך שנה טובה ומתוקה....

shahare3

New member
אמנם לא הכל לימודי מידע אבל יוצא לי

סימסטר א' הקרוב מ-8 עד 22. בקטנה לימודי מידע זה קליל יחסית

סורי..../images/Emo9.gif לא ידעתי..

למדת לימודי מידע בתור ראשי או משני? לא ידעתי שיש מרצים שנשארים עד שעות כאלה..או סטודנטים! אני מקווה שלא מחכה לי מערכת כזאת בהמשך.. בבקשה תגיד שלא..
מקווה שאני לא מלחיצה עם התגובה שלי (מצטערת אם כן, אני עדיין טירונית שמצפה לגרוע מכל בגלל ההלחצות של אנשים אחרים..) ועוד שאלה: ידוע לך האם עם תואר במידענות משני אפשר לעשות משהו כמו להיות מידען\ ספרן וכו'..? (אפילו עבודה זמנית?)

shahare3

New member
בואו נתחיל

אני סטודנט לתואר ראשון בלימודי מידע ראשי וסוציו ואנתרו משני שמנסה כרגע להיכנס למסלול הישיר כלומר להמשיך כבר לתואר השני. אחלה של דבר. מערכת כזו תלוייה רק בך והאמת שאני אישית ממליץ עליה. לא זוכר אם את שנה ראשונה אם רשמת אבל המצב הוא כזה: * מבחינת ההרשמה שנה א' נרשמים ראשונים, אחריהם שנה ג' ואז שנה ב'. מה שקורה זה שהשנה נדפקתי ונסגרו לי מלא קורסים שרציתי כי אני שנה ב'. היה לי מזל שהעמסתי הרבה שנה א' (29 נ"ז) כך שהרבה סיימתי וגם השנה לקחתי הרבה (28 נ"ז + 2 של הבעה). מה שמשאיר לי לשנה הבאה בחשבון גרוע 8 נקודות (עשיתי נקודה אחת יותר מדי) * חוץ מזה עדיף להעמיס קצת על השנה הראשונה כדי שאח"כ יהיה לך יותר קל. עם התואר במידענות (ובארץ למעשה גם בלעדיו) אפשר בהחלט להיות ספרנית (בחו"ל מסתבר כנראה דורשים תואר שני :\) לגבי מידענות אפשר לנסות, לא בדקתי. מה הראשי שלך?

toocheeky

New member
איזה יופי גם אני לומד כמוך:)

סוציולוגיה משני ולימודי מידע ראשי!

toocheeky

New member
טוב לדעת כי אני פשוט עברתי

למסלול הזה מהחוג המשולב- בקשר לסוציולוגיה יש לך המלצות אולי לקורסי בחירה?

shahare3

New member
אני לוקח השנה את

מגיפת האיידס, מוצא אתני ובריאות ואת הזיכרון הקולקטיבי. על הזיכרון עשיתי עבודה, חומר לא פשוט בהתחלה אבל ניתן להבין אותו. מגיפת האיידס הרבה ממליצים, ומוצא אתני ובריאות נראה לי כמו המשך של המגיפה כי זה באותו יום ושעה בסימסטר ב'. זה בערך מה שאני יודע על קורסי הבחירה בסוציו עד כמה שיש הרבה קורסים אין הרבה בחירה כי צריך 6 לקחת :(

abcd80

New member
גם אני

אבל ההיפך סוציולוגיה ראשי ומידענות משני
ועוד דבר - סיימתי ללמוד איזה כייף

shahare3

New member
אה, ועוד משהו

הלימודים זה החלק הקל. לסבול חלק מהמרצים זה קשה! לגבי מידענות יש לך פה את הפורום לסיועך תמיד ותלוי בראשי שלך בטח גם תמצאי איזה פורום וגם אנשים פנים אל פנים בהצלחה ושנה טובה :)

הי!

אני מתחילה שנה ראשונה..ב"ה.. ראשי פסיכולוגיה (שם אין עם מי לדבר בפורום..חוץ מאולי שלושה אנשים) ומשני לימודי מידע.. לא הבנתי את מה שהמלצת לי לגבי להעמיס בשנה ראשונה.. נכנסתי לספר מערכת השעות וראיתי שיש חמישה קורסי חובה בשנה א' וזהו.. מה בדיוק אני יכולה להוסיף ומאיפה? (אלא אם כן התכוונת למי שלומד מידע ראשי..) בכל אופן איך לימודי מידע מעניין? מחר אני נוסעת לבר אילן לסדר את המערכת שעות.. כי הייתי בהתחלה רשומה לקרימינולוגיה משני ומחר אני מסדרת את המערכת עם לימודי מידע.. אז אם יש לך המלצות כלשהן עד מחר בבוקר אני אשמח! לילה טוב!

shahare3

New member
הקורסים של המשני הם

לא כולם מעניינים, דווקא חלק מהמעניינים הם בראשי. בעיקרון יהיה לך קורסים כמו "יסודות בתורת המידע" שאני אוכל להביא לך את הדף A4 שהשתמשתי בו במבחן (סימנתי בו את התשובות משיחזורים) ועוד כל מיני קורסים שנוכל להביא לך את החומר בהם. אם לא היתה לך אפשרות לבחור קורסים משנה שנייה אז תנסי לבקש מהמזכירות. תקחי את החובה שלך לשנה א' ואם את יכולה משנה ב' גם. לגבי בחירה, אני אהיה במזכירות מחר עד שעה 14:00 בערך אז תוכלי לשאול אותי, כי כרגע אני לא יודע איזו בחירה יהיו לך.

למעלה