שלום לכולם! שאלה בקשר לקניית נגן

Ultras Roy

New member
שלום לכולם! שאלה בקשר לקניית נגן

ערב טוב לכולם :) אז ככה: אני מחפש נגן mp3 איכותי. יש לי את הכסף לקנות נגן טוב. אני צריך משהו כמו 4 ג'יגה, חשבתי על המיני אייפוד, אבל ממה שקראתי כאן בפורום אתם די מספידים אותו. יש לכם הצעות בשבילי? תודה מראש :)

bitonano

New member
מה התקציב? שנוכל להביא לך את

התמורה הטובה ביותר למחיר.

Ultras Roy

New member
מחיר

עד בערך 1000-1500 משהו כזה. הערה: אני צריך בערך 1 - 2 ג'יגה ולא 4.

bitonano

New member
אם אתה מסתפק ב1-2 גיגה תקח נגן

פלאש. אלה נגנים שריצה לא מסכנת את "בריאותם"... נסה את אלה של iRiver, הם אמורים להיות מאוד איכותיים.

TheRealDeal

New member
למה מספידים את המיני אייפוד?

אחלה נגן, מומלץ מכל הלב, תקנה אם זה מה שאתה רוצה

matke

New member
המיני איפוד מעולה!

אבל לא ממש אוהבים אותו פה...

Ultras Roy

New member
יש לי כמה אפשרויות..

עשיתי חיפוש באינטרנט, ומצאתי כמה נגנים. אלה הטובים והגדולים (בנפח) מביניהם, יש לי ברשימה עוד כמה רק יותר קטנים. iriver H10 iPod mini creative Zen Micro המלצות? ביקורות? תודה :)

Ultras Roy

New member
ידוע לכם אם..

המכשירים האלה באים עם מטען? שירים בעברית יופיעו בעברית או בג'יבריש? שוב תודה :)

האייפוד דור ראשון מגיע...

עם מטען, בדור השני צריך לקנות בנפרד (אם אני לא טועה). לאייפוד יש אפשרות של עברית, לא העברית הכי טובה, וממש אין לי מושג איפה ניתן להשיג אותה
. אני מניחה שחברי הפורום בעלי המכשירים יוכלו לענות על השאלות.

weird dust

New member
ישהו עדכון לא רשמי

וזה לא הכי מומלץ בסופו של דבר. באי ריבר אייץ 10 יש עברית הפוכה כמו אחרי העדכון של האי פוד מיני. (באי פוד מיני יש באג בעברית שהיא לא תואמת את גודל הפונט של הנגן). בעיה רצינית במיני הוא חוסר התוספים כמו הקייס או המטען שיש כאלו שבאמת צריכים אותם. הנגן עצמו מעולה אך מידי פעם לוקה בחסר מול מתחריו.

קייס זה נרתיק.

ותלוי איזה אייפוד אתה קונה. האייפודים שנמצאים כיום בחנויות נמכרים, אם אני לא טועה, ללא מטען.

Ultras Roy

New member
עוד כמה שאלות..

כשאני מחבר את הiPod עם הusb למחשב זה מטעין אותו? כמה עולה מטען? איפה אפשר לקנות אותו? על איזה מהשלושה מכשירים אתם הכי ממליצים? שוב, תודה רבה:)

weird dust

New member
טוב כמה תשובות

מטען למיני עולה 219 שקל, מצורף קישור. אתה לא חייב לטעון דרכו וניתן לטעון גם ע"י המחשב. איזה נגן הכי מומלץ, אני ינסה לתת קווים לכל נגן. * המיני הוא הכי נוח והכי אופנתי. * הזן הוא הוא הכי קטן והוא בעל אפשרויות מתקדמות כמו הקלטה ורדיו. * האייץ 10 הוא הנגן הצבעוני ועם אפשרויות הקלטה ורדיו הצגת תמונות.

למעלה