שלום לכולם. שאלה דחופה

ירדן פ

New member
שלום לכולם. שאלה דחופה

קניתי נגן אמפי 3... רגיל כזה, השחור שמחליף אורות, והמעבר בין הצלילים הוא יפה כזה ולא סתם... בכל מקרה עדכנתי את ה-Fairmware ועכשיו המכשיר לא עובד. לא פועל, ניסיתי לפרמט כבר ניסיתי הכל ואני לא יודע מה לעשות זה ממש חשוב לי, בבקשה תעזרו לי.. ירדן

ירדן פ

New member
אגב הנה תמונה של הנגן

http://www.netaction.co.il/Files/BigImage/39940.jpg זה טיפה שונה אצלי הצבע הכל שחור אבל זה אותו נגן.... התוכנה הראשונית הייתה של- wilson והעדכון שעשיתי היה מתוך הדיסק עצמו שקיבלתי עם הנגן בבקשה תעזרו לי אני צריך את זה דחוף

shay0600

New member
טוב אז ככה

כדי למצא עדכון מתאים עבור הנגן שלך 1. צריך להגיע לתפריט הראשי 2. סיסתם 3. Firmware version 4. ושם ניתן לראות את גרסאת התוכנה ולעשות חיפוש פשוט ויעיל בגוגל אני מציע שמישהו עם אותה הדפסה על הנגן יגיד לך את הגרסא אצלו מקווה שעזרתי
לכל מקרא לי יש נגן עם הדפסה של pro sound עם רדיו מובנה וגרסאת התוכנה אצלי היא xc sn320

weird dust

New member
לפני זה ביקרת בפורום?

אני כל השבוע אומר לאנשים לא לעדכן וכל השבוע מגיעים אנשים ואומרים שהנגן לא פועל אחרי עידכון. בקיצור, אין הרבה מה לעשות. ניתן לחפש את העידכון הנכון כדי לנסות להפעילו למרות שהרבה פעמים הנגן פשוט "נשרף" ניתן לנסות לדבר עם האחריות אך עצם התקנת הקושחה מבטלת את האחריות בעיקרון. בבקשה מכולם, אל תתקינו קושחות סתם! נגנים ג'נרים לא טובים בזה! אם לא הורדתה מהאתר הרישמי רישמי עידכון אל תתקין! (אני לא אוהב שלמעלה יש כיתוב ואני לא יוסיף עוד אחד בורוד פוקסיה או ירוק בקבוק שלא לעדכן קושחות סתם).

יאיר B

New member
ורוד פוקסייה? ../images/Emo6.gif

עוד שורה זה באמת יהיה מוגזם, אבל אפשר לעשות משהו אחר (וגם נעשה): השרשור הזה נכנס לתאגליין, בתקווה שאנשים יקראו אותו לפני שהם עשוים שטויות. אני אחזור על החוקים: נגנים ג'נריים לא מעדכנים! (בעיקר בגלל שאין מה לעדכן...).

weird dust

New member
זה הקטע שהתקנה היא על אחריות המשתמש

אלא אם הוא ביצע את העיניין בתוך מעבדת החברה. בכל מיקרה - אל תתקינו איפה שזה לא בא. זה לא עוזר בנגנים הג'נריים וזה לא עושה להם טוב כי חצי מהם נהרסים בגלל זה.

weird dust

New member
לא בטוח

אני לא ראיתי את הנגן כדי להגיד בדיוק מה קרה ומה כן ומה לא. אני ממליץ לנסות לפנות לאחריות. במקרה וזה לא עוזר באמת לחפש את הגירסה הנכונה, להתקין שוב וכ'ו.

ירדן פ

New member
עוד שאלה חשובה בקשה.

מצאתי גרסה שמתאימה למכשיר שלי! אבל.. התוכנה של ה-Upgrade משום מה לא מזהה לי את המכשיר זה הולך ככה.. הווינדוס קורא את המכשיר, הוא מצליח להעביר קבצים אליו וממנו, אבל ברגע שאני מפעיל את התוכנה של ה-Upgrade הנגן כבה, ומופיעה לי הודעת שגיאה למה זה קורא? בבקשה תעזרו לי! אולי תוכנה אחרת תעזור? כי מצאתי גרסה שתתאים למכשיר שלי. יענו מצאתי Firmware שיתאים לי. אולי אז הנגן יעבוד לי:\ בבקשה תענו לי זה חשוב לי מאד

למעלה