שלום לכולם, שאלה ובקשה

Chronicle

New member
שלום לכולם, שאלה ובקשה

מוחיטו. זה המשקה שלי בכל פאב כמעט, וכחובבת רום מושבעת אני מוכרחה לציין שזו הדרך הטעימה והנעימה ביותר לשתות אותו. אני רוצה לעשות הרמת כוסית נחמדה עם כמה חברות, לרגל יום הולדתה של אחת מהן. אני מאוד רוצה להכין מוחיטו, והמתכונים שמצאתי בוואללה וב-וואינט לא נשמעו משהו בכלל [לטחון את הנענע?!
] אשמח למתכון למוחיטו והמלצה לרום טוב ואיכותי. איזבל
 

Symbolic

New member
מוחיטו

ככה אני מוציא מוחיטו : חצי לימון חתוך לפרוסות, 1 OZ מי סוכר (שמוכן ממים וסוכר ביחס של 1:2 לטובת הסוכר), מס' עלי נענע לכתוש הכל טוב טוב בכוס הייבול.. להוסיף 1.5 OZ רום בהיר (אני הכי אוהב להשתמש בהוואנה קלאב, וגם עם בקרדי יוצא אחלה. אפשר גם בתחליפים זולים גמו פומפרו או נגריטה, אבל ממש ממש לא ממליץ לרדת מתחת לזה). להוסיף קרח כתוש/רגיל עד סוף הכוס. לנער קלות ולסגור בסודה. אפשר להחליף את הרום ברום ספייס (כמו של קפטן מורגן לדוגמא) למוחיטו ספייס אחלה של משקה שבעולם...
 
למעלה