שלום לכולם. שאלה לגבי לימודים

שלום לכולם. שאלה לגבי לימודים

הבנתי שעכשיו משהב"ט מממן לימודים לתואר ראשון עד גיל 40 ליתומי צה"ל. אני בעלת תואר ראשון - האם הם עוזרים גם בליחמודי תואר שני? ומה אם אני מעוניינת בתואר ראשון נוסף (לצורך רכישת מקצוע) - אפשרי לקבל מימון מהם? ועוד דבר - האם משהב"ט עוזר בנוסף למימון הלימודים גם בדמי מחיה וכלכלה בתקופת הלימודים - ואם כן - באיזה סכום חודשי מדובר? סליחה על ההתפרצות כך פתאום ותודה מראש על התשובות

No name for now

New member
שלום קיקימורה ברוכה הבאה

ראשית כל את לא מתפרצת, הפורום פתוח לכולם בלי הקדמות ובלי לחייב הכרות קודמת
לגבי לימודי תואר שני, סטודנטים לתואר שני יכולים לפנות לועדת העזבונות לבקשת סיוע במימון לימודי תואר שני יש לציין שתנאי ראשוני הוא שהתואר השני הוא המשך ישיר ללימודי התואר הראשון פרטים ניתן לקבל אצל עובדת השיקום לגבי דמי קיום: סטודנטים לתואר ראשון בלבד זכאים לדמי קיום, מסטודנטים לתואר שני משרד הבטחון מצפה לעבוד למחייתם. בכל מקרה על גובה המענקים והקצבאות ניתן לקרוא במאמר כאן בהצלחה מה את לומדת?

הי תודה.

בעיקרון מסיימת לימודי תואר ראשון במדעי החברה עם מיקוד במדעי ההתנהגות. חושבת על לימוד תואר ראשון נוסף, בכיוון של קלינאות תקשורת. אבל בינתיים רק מגלגלת האפשרויות בראש.... השאלה אם לדעתך יממנו תואר ראשון נוסף, בהנחה שהתואר עליו אני חושבת מאפשר לי לרכוש מקצוע.

No name for now

New member
תואר ראשון נוסף

אם מימנו לך לימודי תואר ראשון, לא סביר שיממנו תואר ראשון נוסף אולי ועדת העזבונות תוכל לעזור הכי טוב לברר עם עובדת השיקום, בקישורי הפורום יש לינק למספרי הטלפון של אגף השיקום נשמח אם תדווחי מה אמרו לך

למעלה