שלום לכולם!שאלה לגבי סדרת ה-z שלIBM

zipooosh

New member
שלום לכולם!שאלה לגבי סדרת ה-z שלIBM

ניתן להשיג אותם בארץ או שביינתים רק בחו"ל?כי באתר הבית שלהם של ישראל הוא עדיין לא מופיע אלא רק בחו"ל... אם כן אז איפה?וכמה להערכתכם הוא עולה... תודה מראש! שנה טובה לכולם!

Ixion

New member
הסדרה נורא צעירה

אבל אפשרי להזמין אותה גם בארץ, דרך חנויות שמתמחות בנושא הייבוא (למשל, buy4less). אבל זה קצת יקר, וחבל.

zipooosh

New member
לאחר חיפוש קצרצר שעשיתי

באתר buy4less <לא מכיר אתרים אחרים...>לא מצאתי מידע בנושא סדרת ה-Z החדשה...מה הכונה לקצת יקר? לגבי העברית על המקלדת,אם אזמין מאתר כמו buy4less אקבל את זה עם עברית או לא? תוכלו להביא בבקשה עוד אתרים שמתמחים בזה? ד"א הם אמינים?כדאי להסתכן ולהזמין אצלם? תודה מראש!

Ixion

New member
מחשבי IBM הם יקרים מטבעם

ובמיוחד בישראל. לדבי סדרה שלא נמצאית שם, אם תדבר עם אנשי המכירות שלהם, הם בשמחה יארגנו את את קניית המחשב דרכם. BUY4LESS הם אמינים במיוחד (קניתי 2 לפטופים משם). הם צורבים לך עברית, מוודאים שהכל כמו שצריך וכו'. הם רק טיפ טיפה יקרים.. אני לא מכיר אתרים אחרים שמגיעים לרמה שלהם.

Jan22

New member
המחירים של BUY4LESS

מופרזים מדי ,לדוגמא תבדקו את ההצעות שעולות בסביבות ה10000 ש' רוב המפרטים עם מעבד סנטרינו 1.6 ו256MB ,שזה מאוד נמוך למחיר מאוד גבוה ,בקצרה לדעתי האתר דוגל במחירים גבוהים מדי ומפרטים נמוכים .

Ixion

New member
מצד שני,

יש להם לפעמים מציאות לא נורמליות, כמו למשל שאחי קנה מהם טבלט PC של gateway ב8900 שקל, עם מפרט ממש בומבסטי. איך שאני רואה את זה, המחירים הגבוהים שלהם הם בעיקר בIBM, ובדגמים הHIGH END של שאר החברות. צריך פשוט לחכות למחשב הנכון בעסקה הנכונה.

Ixion

New member
המממ אם אני זוכר נכון

M275XL, זה עדיין נמצא שם, רק ב12000 שקל.

למעלה