לונדון
בתור מישהי שלונדון זה הבית השני... אם זו פעם ראשונה, חשוב מאוד לבחור היטב את האופציות... נא חדדי, מה מעניין אתכן? איפה תלונו? כמה זמן תהיו בלונדון? האם בא לכם לנסוע מחוץ ללונדון (זה כמובן תלוי אם יש לכם את הזמן בשביל זה). לא רוצה לבאס אתכן אבל מאחר ואין לי תשובה לשאלות הללו, אני יכולה רק להגיד מה לא... בגדול קחו בחשבון שלונדון
נ-ו-ר-א יקרה. אבל אפשר להסתדר. ניתן לזהות את הישראלים בלונדון מעבר לקולניות שלהם והדיבור עם הידיים, על פי הפרצוף שאומר "אוף הכל פה נורא יקר", כשתגיעי לאוקספורד סטריט תביני על מה בדיוק אני מדברת. אבל יש המון אטרקציות בחינם בלונדון. יש מוזיאונים שעולים המון כסף בדרך כלל, אבל, בימים מסויימים, בשעות מסויימות, הכניסה אליהם בחינם. צריך לבדוק באתר של המוזיאון, בדרך כלל רשום או אפשר לבדוק במלון בו אתן ישנות. לגבי מחזות זמר, בעייתי. יש המון מחזות זמר, לא זול בכלל. יש קופות שמוכרות כרטיסים לאותו יום בדיוק בחצי מחיר, התור בהן לוקח שעה לפחות ולא מבטיח שעד שיגיע תורכן ישארו כרטיסים לאותה הצגה. דבר שני, חשוב לא פחות, גיליתי שאנשים שמטיילים כל היום בלונדון, ויש ללונדון המון מה להציע, מגיעים עייפים שחוטים להצגה ונרדמים עוד לפני המחצית.
רעיון זול יותר וקל יותר זה ללכת להצגות לא מפורסמות כל כך ובשעות הצהריים זה אפילו זול מאוד. הייתי מוותרת על מאדאם טוסו, התור לוקח שעות ורוב הדמויות במוזיאון לקוחות מההיסטוריה האנגלית ומהטלויזיה האנגלית. במקרה הטוב תזהי 40 אחוז מהן. מקווה שלא ייאשתי אותך, יש לי המון הצעות מה כן, כשתעני לי יהיה לי יותר קל לכוון אותך.