שלום לכולם שאלה לגבי working holiday visa

5lola55

New member
שלום לכולם שאלה לגבי working holiday visa

שלום לחברי הפורום,

אני סטודנטית בת 25 שמעוניינת להגיש בקשה ל working holiday visa בנובמבר.
לפי מה שכתבתם אני מבינה שהמכסה נגמרת תוך שניות, לכן יש לי כמה שאלות...
האם יש תאריך ספיציפי שהמכסה נפתחת? ב1 בנובמבר?
איפה אפשר להגיש את הבקשה ולהיות כמו שציינתם "על המחשב" באותה שניה כדי להשיג ויזה?
מתי מקבלים תשובה?
האם מלבד דרכון אני אמורה להכין עוד מסמך/פרטים לבקשה?
שאלה אחרונה...אני מסיימת ללמוד באפריל, האם זה יכול להשפיע על קבלת הויזה שלי? האם אני חייבת לטוס מיידית?

תודה רבה והמשך ערב טוב לכולם.

guyguy2003

New member
היי לולה!

לפי הבנתי מחברים שעשו את זה זה נפתח בתאריך מסוים (אני חושב שזה היה נובמבר בשנה שעברה) וכן אנשים 'יושבים על המחשב' ומחכים. שנה שעברה מישהי פספסה בדקות.. לדעתי שיטה גרועה ומייאשת. יש בפייסבוק בקבוצה בחור שעשה את זה לפני שנתיים כשזה רק יצא ויודע הכל על זה, תשאלי שם (קוראים לו דורון דוברת).
&nbsp
בהצלחה!!

guyguy2003

New member
לדעתי היא צריכה גם לדבר עם דורון או מישהו שעשה את זה כבר

כמובן שהתשובות היבשות שם אבל זה לא ויזה רגילה, יש 'מלחמת סייבר' עליה ברגע שהאתר נפתח. אולי כדאי שהיא תדבר איתו כדי לקבל קצת טיפים על איך להתכונן לזה.
&nbsp

ANZ1

New member
שטויות

היו אצלי 2 חברים שנרשמו כל אחד בהפרש של שעה אחד מהשני
חוץ מזה מאז נפתחו עוד אפשרויות עבודה לישראלים
חתמו גם עם גרמניה, וגם עם דרום קוריאה
ובזמן הקרוב גם אוסטרליה וצרפת הולכים להצטרף
ישראל עדיין לא ניו זילנד שחתומה עם 42 מדינות, אבל האפשרויות של הצעירים הולכים וגדלים
חוץ מזה תהיה ישר, אתה לא רוצה לעזור לה אלא להגדיל את קבוצת הפייסבוק שלך

guyguy2003

New member
נכון. זה מה שאני רוצה.

קבוצת הפייסבוק שלי מונה כמעט 1900 איש, ואני לא מרוויח מזה *שקל* אז אולי דיי עם הקונספירציות??? בקבוצה יש אנשים שעשו את זה. והייתה בחורה שבשנה שעברה פספסה בגלל שהאתר קרס מעומס בקשות וכשעלה מחדש זה היה מאוחר מדי.
&nbsp
ANZ אני המנהל של הפורום הזה, אז זו גם "הקבוצה שלי". האינטרס שלי לעזור לבחורה ומבחינתי פייסבוק הוא *לא* מתחרה לפלטפורמה הזאת כששתיהן לא ממש עוזרות לתחת האישי שלי.
&nbsp
אגב, קבוצת ההגירה שם היא *לא שלי* ומעולם לא הייתה, שייכת לבחור אחר בשם דורון ואין לנו שום הסכמי שכר. אז תרגעו כבר עם זה!

guyguy2003

New member
גרוע מזה!

בקבוצה של דורון יש רשימת סוכני הגירה! ואפשר עד לפני שבועיים בערך היה להמליץ באופן חופשי על סוכנים בקבוצה שלו. ולמרות זאת אני מפנה אליו על ימין ועל שמאל. למה עד לפני שבועיים? כי לאחרונה התחילו ללכלך שם על סוכנת ישראלית (במה שנראה כמהלך מתוכנן, שזו בדיוק הסיבה שאני לא מאפשר פרסום בכללי פה) אז הוא הגביל את האפשרות גם כן להמליץ או להשמיץ בקבוצה עצמה אלא רק בפרטי, אבל רשימת הסוכנים עדיין שם ואפשר להוסיף לה. אנחנו מדברים פעם בחודש, לא נפגשנו במציאות, אבל הוא בחור נחמד ומאוד הגון והקבוצה מאוד עוזרת לאנשים עם שאלות הגירה. אז אני אמשיך להפנות אנשים לפה, לשם, ולכל מקום שיש תשובות, כי ממש לא אכפת לי כמה תנועה יש פה או בפייסבוק, תפקידי לעזור לאנשים פה ושם. *נקודה*.
&nbsp

5lola55

New member
תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד!!
שמחה להצטרף לקבוצה שלכם

Lulu0

New member
האם יש working holiday גם לאוסטרליה או רק לניו זילנד?

כמובן שלישראלים, אין לי דרכון אחר:(

למעלה