שלום לכולם :) שאלה לחבר'ה FTM

AlmaGentil

New member
שלום לכולם :) שאלה לחבר'ה FTM

היי חברים,
שאלה לגבי ביינדר. איפה קניתם? האם אפשר למצוא חברות שמשווקות אותם בארץ?
איך מודדים גדלים? תוכלו להמליץ לי על חברות טובות?
ועוד שאלה אחרונה - תוכלו לתת לי טיפים מנסיונכם האישי לגבי אופן שימוש נכון בביינדר? (באינטרנט יש רק סיפורי זוועה)....

תודה רבה :)

hatzilonit

Member
מנהל
בסוף מרץ יערך מסי-ביינדר הבאה

כל הפרטים פה
באירוע עצמו בד"כ יש גם א\נשים להתייעץ איתם פנים-אל-פנים

AlmaGentil

New member
תודה רבה!

אשמח בכל זאת אם מישהו לבינתיים יוכל לענות לי על חלק מהשאלות...
סוף חודש מרץ זה עוד הרבה זמן

שלום

ממה שידוע לי, אין חברות שמוכרות ביינדרים בארץ. נוהגים להזמין אותם מחו"ל באופן עצמאי או בקבוצות. כך גם נוהגים טרנסג'נדרים בחו"ל ולכן לגבי כל הנוגע לגדלים, אין באמת דרך למדוד. האמת, שגם אין צורך למדוד כי האתרים שמוכרים ביינדרים באינטרנט מספקים טבלה מדוייקת של מידות וכל מה שצריך לעשות הוא למדוד בבית עם סרט מדידה.

קיימים, כמובן, מפגשים בקהילה, שבהם אפשר למדוד ביינדרים (אולי), בזה אני לא בטוח כי מעולם לא הייתי במפגשים האלה. מה שכן, אני חושב שבמפגשים האלה, אפשר להשיג ביינדרים יד-שנייה. אם יש לך כסף לקנות ביינדר, הייתי ממליץ לרכוש דרך האינטרנט. החברה שתמיד קניתי ממנה היא underworks, הם מאד מומלצים, גם בפורומים בחו"ל. אם תצטרך עזרה לגבי איך להזמין, אשמח לעזור.

בקשר לניסיון אישי, חשוב מאד שהמידה שאתה בוחר תהיה המידה המדוייקת שלך ולא קטנה מידי. בכל מקרה, עדיף מידה אחת יותר מאשר פחות. כאשר אתה משתמש בביינדר, עלייך ללבוש אותו רק כשאתה בחוץ ולפשוט אותו מיד כשאתה מגיע הביתה כי זה לא בריא להיות איתו יותר מתשע שעות רצוף. כן, זה נכון, יש אנשים שאפילו ישנים עם הביינדרים, אבל לטווח הארוך, זה כלל לא מומלץ. הביינדר יכול ליצור עיוותים בצלעות ובחזה, בנוסף לקשיי נשימה ובעיות גב, ראה הוזהרת! שימוש בביינדרים טובים ונוחים הוא לא מסוכן, אבל שימוש לטווח ארוך כן, ולכן כל זמן שאתה לא חייב ללבוש, אל תלבש. למרות כל זאת, לבישת ביינדר עדיפה על אמצעים אחרים לשיטוח החזה (כגון תחבושת אלסטית). לכן, אל תדאג כל כך הרבה. סיפורי זוועה תמיד יותר בולטים והם לא דוגמה למה שכלל האנשים חווים. מה שכן, כן צריך לנקוט באמצעי זהירות ולהיות מודעים להשלכות של לבישת ביינדר.

דבר נוסף, לא יודע מה גילך והאם אתה עושה כביסה לבד. ביינדר צריך לכבס לעיתים די דחופות כי אתה משתמש בו ביום יום. במשך הזמן, הביינדר לאט לאט מתרחב ומתמתח ואז צריך לקנות חדש. אבל לא לדאוג, זה לא קורה כל כך מהר.

בהצלחה.

AlmaGentil

New member
תודה רבה :)

תודה רבה על התשובה המפורטת.
רק רציתי לתת תיקון קטן - אני לא FTM, אני לא מרגישה בנוח עם פנייה אליי בלשון זכר, אמנם אני לא מרגישה אשה, אך גם לא מזדהה כגבר. אני מניחה שאני פשוט לסבית שרוצה לשטח את החזה שלה.
- לא שיכולת לדעת את זה, אבל רק רציתי להגיד.

בכל מקרה תודה רבה על הזמן שטרחת לענות לי ברצינות

מצטער

לא טרחתי להסתכל בכרטיס שלך. עמך סליחה! אני שמח שהמידע עוזר לך בכל זאת

בכל מקרה, אם תצטרכי עזרה להזמין אחד, אשמח לעזור. אני מציע שתכתבי בגוגל "FTM BINDER" תמצאי הרבה מאד מידע. UNDERWORKS הם לא החברה המומלצת היחידה, אבל ביחס לחברות אחרות הם מאד זולים.

למעלה