שלום לכולם- שאלה לי אליכם

DanieLushka

New member
שלום לכולם- שאלה לי אליכם ../images/Emo13.gif

אני משערת שהשאלה הזו נשאלה כבר בעבר, אבל גם אחרי חיפושים רבים בנבכי הפורום לא מצאתי לה זכר. מתנצלת מראש. ידוע לכם אולי על חנות או מקום שממנו אפשר להזמין מוצרי סויה\טופו מגוונים? בכול המקומת בהם הייתי המבחר היה מצומצם מאוד ביחס לחנויות בחו"ל, לדוגמה. לא מצאתי בשום מקום טמפה, או silken tofu, יוגורט סויה בטעם טבעי וכו'. ואם כבר אני כאן, יצא למישהו לראות בארץ Steel-cut oats\Irish oats? אין לי מושג איך, אם בכלל קוראים לזה בעברית. זו שיבולת שועל שכפי ששמה מרמז- מגיעה חתוכה, ולא מגולגלת כמו הקוואקר המוכר יותר. אני מצרפת תמונה להמחשה. תודה רבה ויום טוב! :)

p e b b l e

New member
עדן טבע מרקט וניצת הדובדבן

שתי רשתות מזון טבעי/אורגני. בחנויות של רשתות אלו יש מגוון די רחב של מזון צמחוני/טבעוני. בבתי טבע בכלל גם ניתן למצוא מוצרים כאלו אבל לרוב מדובר בחנויות פחות גדולות עם מבחר מוצומצם יותר. טמפה ניתן להשיג ברשתות הללו ובבתי טבע. בארץ לא ממש מוכרים את הטופו סילקן היבש אלא רק את הרטוב שמצריך קירור. לפי מה שידוע לי אין יוגורט סויה בטעם טבעי בארץ אבל אפשר להכין בבית. אין לי מושג לגבי שיבולת שועל. בעיני מאוד מצאו חן החנויות של עדן טבע מרקט. יש להם המון סוגי דגנים וקטניות, יש להם את דיסקיות הסויה היבשות מהן ניתן להכין שניצלים ואת המוצרים של טבע דלי.

tickop

New member
שווה לבדוק

לא מכירה כל כך את ניצת הדובדבן, אבל עדן טבע מרקט גדולים והולכים ומתרחבים. את יכולה לבדוק גם באתר שלהם

למעלה