שלום לכולם,שאלה לי אליכם

moshavnikit

New member
שלום לכולם,שאלה לי אליכם

רציתי לשתף אתכם בדילמה שיש לי..אני מסיים בימים אלה את התואר בכלכלה ומנהל עסקים וכמובן זכאי לפטורים בחשבונאות סטטיסטיקה וכלכלה..רציתי לעשות את המבחן של דיני ניירות ערך ואתיקה בנובמבר לעבור אותו (בתקווה) ובאמצע שנה הבאה לעשות מקצועית א ולקבל תעודת יועץ השקעות אבל נודע לי לאחרונה שרוצים לשנות את כל מבנה הבחינות..אז אם אני אעשה את דיני ני"ע ואתיקה ואגיש השנה בקשה לפטורים והם יאושרו לי יש עדיין סיכוי שבאמצע שנה הבאה ידרשו ממני במקצועית א לעשות את כל הבחינות שמהן קיבלתי פטור?? זה מצב דיי אבסורדי לעניות דעתי.. יש למישהו עצה או הצעה מה לעשות? תודה,איגור (כותב מהיוזר של חברה שלי..)

noam4u

New member
תשובה אחראית

היי איגור החוק כרגע לא עובר, אין אפילו תאריך לדיון בנושא שלו בועדת הכספים. כשיהיה חדש אני אעדכן. בכל מקרה, תעשה בנוחות את אתיקה בנובמבר (יש ספר שלי ממוקד לבחינה הזאת), ובמאי את מקצועית א בלי דאגות. אגב, איפה למדת?

moshavnikit

New member
היי נועם

(תפוז עושה לי בעיות עם השם משתמש שלי אז אני נאלץ לכתוב מהשם משתמש של חברה שלי שוב..) אני מסיים בהצטיינות את התואר באריאל בכלכלה ומנהל עסקים (נשאר קורס אחד שאני עושה הקיץ..) הייתי שמח לעשות את הקורס של דיני ני"ע ואתיקה דרככם אבל זה ביום חמישי (אני עובד בבנק וזה יום פיצול מבחינתי עם לימודי ערב ולכן אני לא אוכל לעשות את זה ביום חמישי, וביום שישי יש גם את הקורס אבל הבנק עובד ביום שישי..אם זה היה בימי ראשון אחה"צ או ימי שלישי,רביעי זה יכל להיות מצויין.. (נברתי קצת באתר של הרשות לני"ע..ראיתי אחוזי מעבר מאוד מאוד גבוהים במבחן המדובר..מעל 80%..הופתעתי קצת, אני יודע שזה לא מבחן הכי קשה בעולם אבל צריך לדעת את החומר ברמה מאוד טוב וכל החידודים ע"מ להצליח לעבור..) בכל מקרה נועם תודה רבה על התשובות איגור (לגבי ללמוד את הקורס של אתיקה ודיני ני"ע דרככם..אני אתקשר אליכם ונראה אם אני אוכל איכשהו לשלב את העבודה עם הקורס..)

למעלה