שלום לכולם, שאלה לנו למבינים שבכם

שלום לכולם, שאלה לנו למבינים שבכם

אנו זוג צעיר שרוצים להביא ילד לעולם, ידועות כל מיני דרכים ושיטות לקבוע את מין היילוד והיינו מבקשים לשמוע מהמבינים מבין באי הפורום איך אפשר לדעת ומה צריך לעשות כדי להחליט כל פעם אם היילוד יהיה בן או בת? נשמח לשמוע הרבה דעות

danaziv

New member
../images/Emo50.gif

קודם כל בהצלחה!!! אני ממש לא מכירה דרכים להשגת מין הילוד,אבל אני בטוחה שבפורום הריון ולידה יענו לכם בתשובה יצירתית

אתי@

New member
בתנ"ך של קובי בר יש הסברים מפורטים

ככה חברות שלי אומרות
אבל הן לא ניסו לבדוק אם זה עובד

הילית*

New member
קצת קשה לי להבין את הרצון הזה על

הילד הראשון... בהנחה שזה לא הילד היחיד שתביאו וגם בידיעה שכאן זה לא סין... הביוץ של האשה הוא בן 12-24 שעות. הזרע יכול לשרוד כ- 72 שעות. אי לכך ניתן להיכנס להריון גם אם לא מקיימים יחסים ממש על הביוץ אולם נמצא כי יכולה להיות לכך השלכה על קביעת מין הילוד. נמצא כי הזרע של הבנות הוא זרע מהיר יותר ושורד יותר (שמעתם בנות?) ואילו הזרע של הבנים הוא זרע שעמיד זמן קצר יותר ונדמה לי שהוא חזק יותר ועל כן ככל שקרובים למועד הביוץ כך מגדילים את הסיכוי לבן וככל שמתרחקים כך מגדילים את הסיכוי לבת. חוץ מזה יש הגורסים כי קליטת זרע בן או זרע בת קשורה לרמת החומציות בנרתיק של האשה והתפתחו סביב העניין תיאוריות שלמות בנושא- מה כדאי לאכול וכד´. יש שיטה מדעית של הפרדת זרע. זרעים של בנות קלים יותר מזרעים של בנים (אין להם זנב) ולכן יש שיטה שעושים אותה במעבדה ובאמצעותה ממש שוקלים ומפרידים לזרעים של בנות וזרעים של בנים ואח"כ בשיטת הזרעה מזריעים לאשה (יש לנו חברים שעשו את זה לאחר 2 בנים). בעקרון זו שיטה שמאושרת לזוגות שנמצא שסובלים מבעיה גנטית שמופיעה רק במין מסוים אולם יש לא מעט זוגות שמצליחים להשתמש בשיטה זו גם ככה. בכל אופן זו לא דרך טבעית להביא ילדים שיהיה בהצלחה !

למעלה