שלום לכולם... שאלה מאד מאד חשובה לי..

אגם גם

New member
שלום לכולם... שאלה מאד מאד חשובה לי.. ../images/Emo98.gif

קיבלתי מייל מKeane בעניין הזמנה מוקדמת של הדיסק שלהם (כמובן שהזמנתי.. כולי ריר כבר לקבל אותו) וכמו כן, הם ציינו שב-29 לספטמבר יתקיים בלונדון - FORUM SHOW, איזושהי הופעה אינטימית, ו-10 שיעלו בגורל יזכו בכרטיסים. השאלה היא, איפה אני יכולה לברר אם אפשר לרכוש כרטיסים לSHOW הנ"ל בלי קשר להגרלה?? חיפשתי באתר שלהם וכלום... תודה מראש

תאריכי הופעות לחודשים אוקטובר-נובמבר באירופה

פורסם היום בקיןמיוזיק את התאריכי ההופעות לחודשים הנ"ל, בנתיים אין את ישראל. אך כאמור זה רק לאוקטובר-נובמבר והסיבוב ההופעות הגדול עדיין לא החל, ואני מתארת לעצמי שיופרסם בהמשך. הנה התאריכים: October 27 - Antwerp, Lotto Arena 28 - Rotterdam, Ahoy 31 - Copenhagen, Valby Hall November 1 - Stockholm, Annex 3 - Oslo, Sentrum 5 - Berlin Temprodrom 6 - Cologne, Palladium 7 - Munich, Zenith 9 - Barcelona, Razzmatazz 11 - Madrid, La Riviera 12 - Lisbon, Coliseu 20 - Paris, Zenith את הכרטיסים ניתן לקנות מפה http://keanetickets.trinitystreetdirect.com/holding/ ממחר.

עוד הודעה מגיתית

שתעשו טובה ותהיו ממש חמודים ותגיבו בקיןמיוזיק שיכללו את קין גם בסיבוב ההופעות! יש להם דיי הרבה זמן פנוי מההופעה ב12 עד ההופעה ב20
אבל לא להתעצל- כולם להגיב!

יאא איזו חוצפה!

איזו אחת הגיבה להודעה של שרי ש"Israel is not in europe" לה, באמת? מה היינו עושים בלעדייך! היינו בטוחים שישראל זה באירופה!
איזו סתומה דיי
הגבתי לה בחזרה! כתבתי לה ששרי דיברה בכלליות, ולכן זה ממש לא משנה אם ישראל באירופה או באסיה
חוצפנית

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif חצופה!

Israel is not in Europe מיי אס! מה נראה לה???!??! שאני חיה בישראל ולא יודעת דברים כאלה?? מטומטמת!
ומה זה משנה??????????????????? הרי יש שם מליון אנשים שכתבו לקין שיבואו לאמריקה... אבל רגע, אמריקה זה לא באסיה!!! חכו תראו מה אני כותבת לה

בדיוק. ולא חסר דוגמאות!

(אליפויות אירופה, מודינאל וכדומה..) ואת צודקת- מלא הגיבו על התאריכי ההופעות וביקשו שיבואו למולדתם שממש לא נמצאת אפילו קרוב לאירופה. חח היא מה זה הרגיזה אותי

Pure M

New member
קיבלתי את המייל.

ואין Israel ברשימה
סנובים מכוערים מעפנים. בריטים שכמותם.

ואי זה ממש מוזר.

נכנסתי "להרשם" כביכול, ואין את ישראל ברשימה (וגם בנוסף הרשימה מאוד מצומצמת.).. מעניין למה זה. בטח גיתית תדע..

tweety3

New member
בטח שאת יכולה

חבל גם שלא ראית את ההודעות שלי כשניסיתי לשכנע אנשים לבוא איתי להופעה בראש השנה... :) חוצמזה, גם מהאתר שאני הזמנתי ממנו אי אפשר היה לבחור את ישראל, אז בחרתי סתם מדינה אחרת והכנסתי את הכתובת שלי ואח"כ דיברתי עם שירות הלקוחות שלהם והסברתי את המצב והכל בסדר.

למעלה