שלום לכולם..... שאלה ממש ממש חשובת.

SHIMRIT GENISH

New member
שלום לכולם..... שאלה ממש ממש חשובת.

היי אני חדשה פה אחלה פורום יש לכם......... גם אני הייתי בהופעה....הם נתנו הופעה נדירה אני מרגישה כאילו זה היה חלום...... מישהו יכול להגיד לי בבקשה עד מתי הם נשארים בארץ???? מתי הטיסה שלהם בחזרה???? אני ממש אשמח אם הם נשארים עוד קצת אני חייבת לראות אותם:)

maya254

New member
אני חושבת..

שהם כבר עזבו.. יש להם הופעה מחר (שישי) בפולין והייתה אתמול כאילו היום טיסה בחמש בבוקר לפולין. יכול להיות שהם נשארו עוד יום (כי הם לא עשו את מצדה וים המלח שג'ארד חפר עליהם חחח) והם טסים מחר ב5:00 בבוקר לפולין. כשראיתי את ג'ארד במלון אתמול לפני ההופעה הוא יצא עם מזוודה ממש קטנה וככה גם האחרים. אולי זה מזוודה של ההופעה , לא יודעת..

RockNLadyRoll

New member
הם אמרו...

הם אמרו לאיזה ממעריצה שפגשה אותם לפני ההופעה והצטלמה איתם אז היא שאלה אותם עד מתי הם פה והם אמרו שעד יום שישי אבל זה מאוד תלוי מתי ההופעה בפולין יענו..

יכול להיות שהם עוזבים בין חמישי לשישי או משהו

יש להם מלא דברים לארגן לפני ההופעה.

BleedBleed

New member
לכל השואלים אני חושב שסביר שהם עוזבים בשישי

מוקדם בבוקר... הלוח טיסות של אל-על בכל מקרה מראה על 2 טיסות לפולין באותו הבוקר,ב6:00 וב-6:05. מטוס אחד של אל-על ומטוס אחר של חברה פולנית.

maya254

New member
כן אבל יכול להיות נגיד שהם נוחתים ביעד אחר..

וממנו טסים לפולין מפאת קוצר זמן.. נגיד אני טסתי לצרפת דרך שוויץ למרות שיש טיסה ישירה לצרפת.. גם אמה כתבה בטוויטר להתראות אז אין לי מושג. עובד במלון של דן אמר שהם עד יום שישי בבוקר וגם תומו אמר משהו בסגנון לפי מה שהבנתי..

BleedBleed

New member
נראלי שצדקת

ג'ארד כתב בטוויטר לפני חצי שעה "ז'נבה" והעלה תמונה של שדה התעופה שם.. כנראה שהם טסו לשוויץ ומשם יטוסו לפולין D:

RenanaD

New member
יכול להיות שהם טסו כבר בצהרים לווינה, ומשם

בטיסת המשך לקרקוב. שזה הכי הגיוני בעיניי, כי הם היו בארץ נצח (במונחים של סיבוב הופעות לחוץ) וההופעה הבאה שלהם מחר. למה להם להלחץ ולנסוע ישר משדה התעופה לאולם כדי להקים במה, לסדר כלים ולעשות סאונדצ'ק, כשהם יכולים להגיע בנחת ובכיף יום לפני?

Oali

New member
עוד שאלה, לא הכי חשובה

לא קניתי בהופעה חולצה שלהם, ואני רוצה עכשיו. מאיפה אני משיגה בארץ? תודה מראש.

בתומר/UFO אבל הן לא חולצות רשמיות

אם את רוצה רשמי זה רק דרך האתר שלהם באינטרנט

2MayaN2

New member
אז אין טעם לנסות לראות אותם?

לקפוץ למלון דן יהיה סתם בזבוז?

אני חושבת שזה נוגע אלייך

ולהחלטותייך האישיות. אני לא יודעת מה הלו"ז שלהם להיום. אני לא יודעת מה הם מרגישים כרגע. אם את חושבת שזה מה שאת רוצה וצריכה לעשות. עשי זאת. ואם תגיעי למסקנה שאחרי ההופעה והתמונות והכל מגיע להם גם שקט אז גם זה נהדר

maya254

New member
אמה כתבה כרגע להתראות בטוויטר..

יש מצב שהם כרגע עוזבים?

למעלה