היא מקוררת בדרך
יש צינור שעובר בתוך מערכת קרור. אתה יכול לבנות מערכת קרור כזאת בעצמך בעזרת צידנית מלאה במי קרח וצינור נירוסטה ארוך (דיי יקר), זה גם חשוב בשביל להוריד את מהירות המזיגה מחבית לא מקוררת (בחבית חמה צריך לשמור על לחץ גבוה יותר). צריך בסביבות ה 25 מטר של צינור 1/4בשביל להגיע למזיגה נורמלית. בשביל לקרר מספיק הרבה פחות (5 מטר), אבל צריך למצוא דרך להתגבר על הלחץ בחבית (ברז רגיל מקציף את הבירה). בכל מקרה, הדרך הנכונה היא למור את הבירה במקרר.