שלום לכולם. שאלה: עוגה בחושה עם ליים, הולך?
אני אופה מאוד טרייה (מבשלת כבר שנים, מתחילה לאפות רק ממש בימים אלה). אתמול הכנתי עוגה בחושה, שיצאה יפה אבל היא מאוד פשוטה ובסיסית. רציתי לאפות אותה שוב, אבל הפעם להוסיף לה גרידת תפוז או לימון כדי לתת לה איזשהו טעם נוסף. אבל היום אצל הירקן בדרך הביתה לא מצאתי תפוזים ולימונים, היה לו רק ליים. אז לקחתי ליים. מה יקרה אם אוסיף לעוגה גרידת ליים במקום גרידת תפוז או לימון? השכנה שלי טוענת שגרידת ליים לא מתאימה לעוגות ושזה ייצא מר ולא טעים. היא אומרת שעדיף שאוסיף מיץ ליים במקום גרידה. אבל אם אני אוסיף מיץ אני צריכה להביא את זה בחשבון שהעוגה לא תהיה לחה מדי, ולהוסיף גם עוד קמח? תודה מראש על כל תשובה
אני אופה מאוד טרייה (מבשלת כבר שנים, מתחילה לאפות רק ממש בימים אלה). אתמול הכנתי עוגה בחושה, שיצאה יפה אבל היא מאוד פשוטה ובסיסית. רציתי לאפות אותה שוב, אבל הפעם להוסיף לה גרידת תפוז או לימון כדי לתת לה איזשהו טעם נוסף. אבל היום אצל הירקן בדרך הביתה לא מצאתי תפוזים ולימונים, היה לו רק ליים. אז לקחתי ליים. מה יקרה אם אוסיף לעוגה גרידת ליים במקום גרידת תפוז או לימון? השכנה שלי טוענת שגרידת ליים לא מתאימה לעוגות ושזה ייצא מר ולא טעים. היא אומרת שעדיף שאוסיף מיץ ליים במקום גרידה. אבל אם אני אוסיף מיץ אני צריכה להביא את זה בחשבון שהעוגה לא תהיה לחה מדי, ולהוסיף גם עוד קמח? תודה מראש על כל תשובה
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)