שלום לכולם, שאלה על דיאטת אושר

שלום לכולם, שאלה על דיאטת אושר

המליצו לי על דיאטת אושר, שכוללת 3 ארוחות ביום, השתיים הראשונות כוללות חלבונים וירקות והשלישית, בערב, ארוחת אושר, כל מה שרוצים, בטווח של כ- 1200 קלוריות ביום. רציתי לשאול מה דעתכם על הדיאטה? האם היא בטוחה? מוצלחת? חיפשתי עליה פרטים באינטרנט ולא ממש מצאתי.

אלי ו.

New member
חפשי באינטרנט פרטים

על דיאטת ה Carbohydrate Addicts דיאטת האושר של בי"ח מאיר היא וריאציה על הדיאטה של בני הזוג הלר. יש בחנויות הספרים גם ספר על דיאטת "המכורים לפחממות". בעיני זו דיאטה שקשה לשמור לאורך זמן וקשה לסגל בעזרתה הרגלי אכילה. הוריאציה של בי"ח מאיר נשמעת לי בכלל מוזרה אבל זה רק אני. מהשאלה שלך נשמע כאילו את מתכונת לעשות את הדיאטה הזו בעצמך בלי התמיכה של בי"ח מאיר, לא ברור לי מה היתרון שבכך לעומת פניה לתזונאית שיכולה להתאים תפריט אישי עבורך.

yonyjony

New member
לא מומלץ!!!!

ישנה בעיה עם הדיאטה בכך שהיא גורמת לירידה זמנית במשקל ע"י החסרת מספר מרכיבים תזונתיים אשר לאחר תקופה תחזירי אותם במהירות ותעלי שוב במשקל לא מומלץ!!! הדבר שאני יכול להציע לך זה לא לעשות דיאטות יותר את פוגעת בגופך ואני מאמין שניסית כמה וכמה דיאטות עד עכשיו. מה שכן זה לשנות דרכי תזונה דבר שראיתי את הצלחתו שינויכזה לאורך זמן יגרום לגופך שינוי תמידי!!!! וזאת המטרה אם את מעוניינת בפרטים נוספים המייל שלי"[email protected]

אלי ו.

New member
../images/Emo31.gif שטויות! די לפרסום בפורומים../images/Emo70.gif

אני מבין שאתם נורא נורא רוצים למכור את הזבל של הרבבלוף אבל אנא, הפרסום בתפוז הוא רק בתשלום.

Naughty Girl1

New member
דיאטת האושר לא טובה, מניסיון ...

ניסיתי אותה. את אוכלת במשך כל היום 2 ארוחות חלבוניות קטנות כמו קופסת קוטג' + ביצה קשה [ורק את שתיהן! אסור יותר]. לאורך כל היום חשים חולשה, כאבי ראש, הרגשה של עילפון שעומד להתקרב. בערב, כשארוחת האושר מגיעה, ממש קשה להתאפק. כל היום את על קוטג' וביצה. נורא קשה לעצור אחרי ה1200 קל'. חוצמזה, הדיאטה הזו לא מלמדת הרגלי אכילה נכונים. היא מלמדת אותך להרעיב את עצמך ואז לזלול הכל בטווח של 60 דקות. אני אישית עשיתי אותה, ועליתי. לא הלכתי לפי דיאטת האושר של ביה"ח מאיר, אלא לפי "דיאטת המכורים לפחמימות" של ריצארד ורייצל הלר. דיאטה זו היא כמעט בדיוק לפי דיאטת האושר - 2 ארוחות חלבון ביום, ההבדל הוא שבארוחת האושר מותר לאכול כמה שרוצים ומה שרוצים. [ובארוחת האושר שאת מדברת עליה הגבול הוא 1200 קל']. אכלתי די הרבה, ועליתי לי באותו יום קילו שלם. לא שווה!

למעלה