שאלתי לפני כמה ימים לגבי גנאש לציפוי עם מראה מבריק ואמרתם להוסיף כמות מסוימת של גלוקוזה .
אם אני מוסיף גלוקוזה היחסים של השמנת לא אמורים להשתנות? כי אני יודע שגלוקוזה גם מייצבת בין היתר...
היחס הגבוהה מתכוון לשוקולד
אם תשים יחס גבוה לטובת השמנת יצא לך גנאש נוזלי ושקוף
היחס הוא
מריר - 1:1 (100 גר' שמנת ל 100 גר' שוקולד)
חלב 1:1.5 (100 גר' שמנת ל 150 גר' שוקולד)
לבן 1:2 (100 גר' שמנת ל 200 גר' שוקולד)
אני אישית לא אוהב להוסיף גלוקוזה לגנאש
גם ככה הגנאש כשלעצמו מתוק מאוד אפילו עם שוקולד מריר
אם אתה ממש רוצה להבריק את הגנאש
לא נראה לי שיש איזה שינוי בכמויות מקסימום תפחית מהשמנת את משקל הגלוקוזה