שלום לכולם, שאלה על "כמו עוף"

אביטל +

New member
שלום לכולם, שאלה על "כמו עוף"

שלום לכולם, קניתי מוצר שנקרא - "כמו עוף - נתחוני סויה דמויי בשר עוף" והכנתי את זה עם ירקות מלקט סיני קפוא, נבטים וסויה. יצא די אכיל... מישהו ניסה ויכול להמליץ על אופן הכנה שיביא לתוצאה טעימה ? יש עוד מוצרים בסידרה - כמו כבד, כמו שווארמה וכו´. אני אשמח לקבל הצעות להכנה. תודה
 

מור ק

New member
רוטב...

כשאת מכינה רוטב לפסטה או משו כזה, פשוט תבשלי את זה ביחד. זה טוב עם כל רוטב אפשרי- מחמוץ מתוק ועד עגבניות. אוהבת מור(צ´ו)
 

lifegirl

New member
שלום שלום... ../images/Emo42.gif

היי אביטל. את ה"כמו עוף" אני לא מכירה, אבל "כמו כבד" מצויין, ודווקא ממש-לא-דומה-לכבד (ובגלל זה הוא מצויין, לא?). אני אוהבת לטגן אותו מעט עם שמן זית, להוסיף תירס/פטריות (אפילו מקופסת שימורים), ובסוף לשפוך על זה מעט חומץ-בלסמי... (אבל כל אחד והשטויות הקטנות שלך). בהצלחה...
 

january18

New member
שאלה בקשר למזון ´דמוי בשר´

אני קצת לא מבינה את הרעיון מאחורי המוצרים האלה ´משהו שנראה כמו בשר, יש לו טעם של בשר, יש לו אפילו צבע של בשר, אבל זה לא בשר!´ אני לא יכולה להתקרב למוצרים האלה רק בגלל שהם כל כך דומים לבשר והטעם שלהם מזכיר טעם של בשר (חצילים בטעם כבד?), לא שאני יודעת, כי אני כבר צמחונית כמעט 3 שנים וטעם של בשר קצת נמחק מראשי... אבל עדיין, לא מפריע לכם לאכול מוצרי דמויי בשר? רעות. (המכתב לא נכתב בכעס
)
 

TimBuck2

New member
הטעם

הפסקתי לאכול בשר מכל מיני סיבות. גם בגלל הטעם- אבל רק של פסטרמה (איכס). לא אכפת לי לאכול משהו דמוי בשר. בסה"כ אם בשר לא היה בשר (כלומר- לא משהו מת) זה היה יכול להיות די נחמד. אז בתשובה לשאלתך-לא, לא אכפת לי לאכול מוצרים דמוי בשר (חוץ מטופו בטעם פסטרמה... בעעעה!), זה בסה"כ מוכיח שאפשר גם בלי.
 
למעלה