שלום לכולם..שאלה על שובר לתשלום מקדמה

Kolmus

New member
שלום לכולם..שאלה על שובר לתשלום מקדמה

קיבלתי מהאוניברסיטה מכתב המציין שאני מתקבל לעדיפות ה-2 שבחרתי כאשר העדיפות הראשונה היא עדיין במצב "המתנה לחתך". ביחד עם המכתב הגיע שובר לתשלום ע"ס 3000 שקלים (ומועד הפרעון ממש בקרוב) אני באמת חייב לשלם את זה עכשיו? אני לא יכול לחכות עד שאני אדע בוודאות האם אני מתקבל לעדיפויות אחרות? אולי אפילו לאוניברסיטה אחרת..? ואם אני כן משלם ומתקבל לעדיפות אחרת אני אצטרך לשלם שוב? תודה מראש

tutiris

New member
עד כמה שזכור לי...

משלמים כדי לתפוס את המקום שהתקבלת אליו, ואז כשמתקבלת תשובה חיובית (בהצלחה!) לגבי העדיפות הראשונה, לא ציך לשלם שוב, אלא רק לוודא עם המדור להרשמה שלשם אתה הולך ולא לעדיפות השנייה.

berta84

New member
תברר עם המדור לשכ"ל

אני חושבת שאתה צריך לשלם כדי לתפוס את מקומך אבל במידה ולא תתקבל לעדיפות הראשונה אם תבטל את הלימודים עד מועד מסוים נראה לי שאז תקבל החזר מלא או את רובו בכל מקרה, על סמך ניסיוני וידיעותיי אין מה למהר לשלם את המקדמה כבר עכשיו אלא אם כן זה אחד החוגים האלה עם המקומות המוגבלים כמו הפרעות בתקשורת למשל. בכל מקרה תפנה למדור שכ"ל תסביר להם שייתכן שלא תרצה ללמוד אם לא תתקבל לעדיפות הראשונה, ושאתה לא רוצה במקרה כזה לאבד סתם 3000 ש"ח

Kolmus

New member
צודקים ../images/Emo9.gif ושאלת המשך

התקשרתי לברר וכל מה שאמרתם נכון.. בנוסף היא גם אמרה שאם אני רוצה להגביר את סיכויי להתקבל לעדיפות הראשונה שלי (כלכלה+חשבונאות) אני צריך לכתוב מכתב לראש הפקולטה בעניין קבלה דרך ועדת חריגים ולהסביר למה אני כל כך רוצה ללמוד את זה או משהו כזה.. זה באמת יכול להשפיע? מה כמה ואיך מכתב כזה צריך להיראות? שוב תודה :)

berta84

New member
ראש הפקולטה זה אבנר בר אילן?

ברוך הבא לחוג לכלכלה כרגע לא עולה שום תשובה בראש אולי אכתוב אח"כ

בר אילן הוא ראש החוג

לא ראש הפקולטה. לא יודעת מי ראש הפקולטה, יש את סמי סמוחה שהוא דיקן הפקולטה. אבל המכתב כנראה צריך להיות לראש החוג.

אליהו ד

New member
אם יש לך סכם מתחת ל679 סיכוייך נמוכים

יש רשימת המתנה ארוכה השנה , קח בחשבון

למעלה